Ξέσπασε η Στέλλα Μιζεράκη κατά της Γραμμέλη και Καβατζίκη - «Με κορόιδευαν και με έβριζαν...»

Τους «άδειασε» για τα καλά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Στέλλα Μιζεράκη κατά της Γραμμέλη και Καβατζίκη - «Με κορόιδευαν και με έβριζαν...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Δευτέρας (11/10) η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που είχαν κάνει για εκείνη η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκης, με αφορμή τη συμμετοχή της στο Power of Love.

Η Στέλλα Μιζεράκη στη συνέντευξή της μίλησε φυσικά και για τον αγαπημένο της σύντροφο, Dr Χταπόδια, ενώ εξήγησε πόσο αδικημένη ένιωσε όταν άκουσε όλα αυτά τα σχόλια που έγιναν για το πρόσωπό της.

Μάλιστα δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει πως πλέον η Αφροδίτη Γραμμέλη βρίσκεται στο Big Brother και καλείται να ασχοληθεί με ένα ακόμα ριάλιτι.

Το σχόλιο της Στέλλας Μιζεράκη για την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Άρη Καβατζίκη

«Η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Καβατζίκης με κορόιδευαν και με έβριζαν για το ποια είμαι που ασχολούμαστε μαζί της και πως θέλω να παρουσιάσω δελτία ειδήσεων. Αλλά τώρα η Αφροδίτη είναι στο Big Brother και σχολιάζει χειρότερα πράγματα από μένα», είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη.

Τι είχαν πει Καβατζίκης - Γραμμέλη για τη Στέλλα Μιζεράκη

Οι δηλώσεις αυτές είχαν γίνει όταν ο Άρης Καβατζίκης και η Αφροδίτη Γραμμέλη συνεργάζονταν με την εκπομπή Πρωινό.

«Το να βγαίνεις σε μια εκπομπή και να λες ότι θέλεις από το Power of Love να έρθεις στο δελτίο ειδήσεων, νομίζω ότι υπάρχουν χιλιόμετρα. Φαίη, θα μαλώσουμε. Η τηλεόραση έχει την ίδια αφέλεια με την κυρία Μιζεράκη. Επειδή ζούμε στην εποχή της φτήνιας και της αφέλειας, την ίδια αφέλεια που μας φτύνει στα μούτρα η κυρία Μιζεράκη, με την ίδια αφέλεια μας αντιμετωπίζουν και τα κανάλια.

Όταν δίνονται ευκαιρίες στη Στέλλα Μιζεράκη να παρουσιάσει εκπομπή και βγαίνει και λέει ότι θα κάνει και το δελτίο ειδήσεων, είμαι γελοίος που κάθομαι και δέχομαι ότι κάνω αυτή τη δουλειά.

Φαίη, θα με εκνευρίσεις. Μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Δεν έχω χιούμορ για τη Στέλλα Μιζεράκη όταν λέει ότι θέλει να κάνει δελτίο ειδήσεων. Με συγχωρείς πάρα πολύ, μη μας βάζεις να λέμε πράγματα που δεν θέλουμε.

Δεν θα αντιμετωπίσουμε και σε αυτό το πάνελ την αφέλεια. Δεν θα το αντιμετωπίσω με χιούμορ, Φαίη διαφωνώ μαζί σου. Δεν μπορώ να δέχομαι άλλες ανοησίες πια», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

«Δεν μπορεί η Στέλλα Μιζεράκη να κάνει δελτίο ειδήσεων. Δεν μπορεί να έχεις πάει στο Power of Love ημίγυμνη, να έχεις βάλει 2 κιλά μαλλί… Δεν μπορεί να βγαίνει η κάθε κοπέλα μέσα από ριάλιτι και να λέει ότι θα παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων.

Εμάς μας προσβάλει αυτό το πράγμα. Πριν από 10 χρόνια καμία Μιζεράκη δεν θα τολμούσε να το πει αυτό. Τι δουλειά έκανε πριν μπει στο Power of Love; Ξέρει κανείς;», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.