Εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως έχει κάνει μεταμόσχευση στα μαλλιά

Και είναι άλλος άνθρωπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως έχει κάνει μεταμόσχευση στα μαλλιά

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν το πρωί της Τρίτης (12/10) ο πρώην παίκτης του GNTM, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως τον τελευταίο χρόνο αποφάσισε να κάνει μεταμόσχευση στα μαλλιά του.

Ο Παναγιώτης ξεκίνησε την διαδικασία της μεταμόσχευσης στα μαλλιά του τον Δεκέμβριο του 2020, και σήμερα η εικόνα του είναι πραγματικά πολύ διαφορετική.

Η εμφάνιση του Παναγιώτη Αντωνόπουλου μετά την εμφύτευση στα μαλλιά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

«Και πιο αδύνατος και πιο όμορφος από κοντά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος σχολίασε: «Εντάξει έκανα και μία εμφύτευση πριν λίγο καιρό, στο μπροστά μέρος».

«Σου πάει πολύ, είσαι κούκλος», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ενθουσιασμένη με τη νέα του εμφάνιση.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Ο Παναγιώτης μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης, κτηνοτρόφος και τυροκόμος.

Δηλώνει φανατικός τηλεθεατής του GNTM και πάντα έλεγε ότι αν ποτέ του δοθεί η ευκαιρία να μπει στο διαγωνισμό, θα την εκμεταλλευτεί. Με το modelling δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν, οπότε περιμένει το GNTM να του δώσει την ώθηση να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. “Στη ζωή πρέπει να δίνουμε καθημερινά το 100% και να μην έχουμε απωθημένα”.

Πιστεύει ότι το δυνατό του όπλο είναι η προσωπικότητα του. Είναι υπομονετικός, φιλόδοξος, προσαρμόζεται στις καταστάσεις και αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ. Θα του λείψει το χωράφι αλλά το έχει αφήσει στα έμπιστα χέρια του αδελφού του.

Στο εισαγωγικό του βίντεο είπε: «Ονομάζομαι Αντωνόπουλος Παναγιώτης. Είμαι από τη Λάρισα. Διατηρώ αγρο-κτηνοτροφική μονάδα σε ένα χωριό της Λάρισας, τους Αγίους Αναργύρους και ασχολούμαι με τον πρωτογενή τομέα. Είμαι κτηνοτρόφος, αγρότης-τυροκόμος. Το μόντελινγκ με την αγροτική ζωή η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να το συνδυάσω. Ο μόνος τρόπος που θεωρώ εγώ ότι θα μπορέσω να το συνδυάσω είναι να φτιάξω το δικό μου προϊόν σαν τυροκόμος και να το διαφημίσω σαν μοντέλο».