Η Γη της Ελιάς τους έφερε κοντά - Οι τρυφερές νύχτες του Τσαρούχα με συμπρωταγωνίστριά του

Το νέο ειδύλλιο που γεννήθηκε μέσα από την σειρά του Mega

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς τους έφερε κοντά - Οι τρυφερές νύχτες του Τσαρούχα με συμπρωταγωνίστριά του

Μια σκηνή γεμάτη ερωτικό πάθος και ένταση χάρισαν στους τηλεθεατές στο επεισόδιο της σειράς "Η γη της Ελιάς" την Πέμπτη, 16/9/2021, ο Πασχάλης Τσαρούχας και η γοητευτική ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Όπως παρακολουθήσαμε στο αποκαλυπτικό επεισόδιο, ο ένας σκέφτεται τον άλλον και παρότι γνωρίζουν πως δεν μπορούν να είναι μαζί ξανά (ο Στάθης είναι πλέον παντρεμένος κι έχει δυο παιδιά) συναντιούνται κρυφά και το πάθος τους δεν κρύβεται.

Η αληθινή σχέση Τσαρούχα - Κουλουκάκου

Όπως αναφέρει σημερινό 12/10 δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πέρα από το σενάριο τώρα στην αληθινή ζωή, φαίνεται ότι το πάθος επίσης ανάβει μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών, καθώς πηγές από τα παρασκήνια της σειράς αναφέρουν ότι ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Γη της Ελιάς Αντιγόνη Κουλουκάκου

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για πολλές συναντήσεις ανάμεσά τους και εκτός των τηλεοπτικών γυρισμάτων. Οι δυο τους βρίσκονται πολύ συχνά και προς το παρόν αποφεύγουν τα πολυσύχναστα στέκια και τα μέρη στα οποία μπορούν να τους πετύχουν τα αδιάκριτα βλέμματα ή ο φωτογραφικός φακός.

Πάντως, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για ένα θερμό ειδύλλιο που γεννιέται και λένε ότι ίσως εδώ υπάρχει ένα έρωτας μεγάλος ο οποίος από το σενάριο μιας τηλεοπτικής σειράς, πήρε σάρκα και οστά.

Λίγα λόγια για την Αντιγόνη Κουλουκάκου

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου όπως διαβάσαμε, μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο, στη Νέα Σμύρνη και στη Δάφνη στην Αθήνα, απ’ όπου και έχει πολύ ωραίες παιδικές αναμνήσεις.

Από μικρή ήθελε να γίνει διπλωμάτης, φοίτησε στη Νομική σχολή ωστόσο τελικά το πτυχίο της αφορούσε στον κλάδο των πολιτικών επιστημών. Παράλληλα με τις σπουδές της στην Ιταλία, άρχισε να δουλεύει ως μοντέλο και περπάτησε σε πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού παρουσιάζοντας δημιουργίες των Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Romeo Gigli, Alberta Ferretti, κ.α., σε Μιλάνο και Παρίσι.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου που σε πολλούς έφερνε στο νου κάτι από Μαρία Κάλλας, είχε την τύχη να δουλέψει μαζί με σούπερ μόντελ όπως την Ζιζέλ, την Κάρμεν Κας, την Καρολάιν Ριμπέιρο και οι εξαιρετικές φωτογραφήσεις της να φιλοξενηθούν σε κορυφαία περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως Vogue, Vanity Fair Ιταλίας, Marie Claire, κ.α.

Τελικά στράφηκε στην ηθοποιία κάνοντας σπουδές υποκριτικής στο Scuola del Teatro della Cometa, στην Ιταλία ενώ στην Ελλάδα δούλεψε στο σίριαλ «Λούφα και Παραλλαγή» στη ΝΕΤ όπου έπαιζε & ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, στους «Αληθινούς Έρωτες» στον Alpha και στην αστυνομική σειρά «L.A.P.D.» του Μega.