Γιώργος Κοψιδάς: "Δεν μου ανοίχτηκαν παραπάνω πόρτες μετά το Survivor"

Η αποκάλυψη για τα χρήματα που πήρε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Κοψιδάς:

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε το πρωί της Τρίτης (12/10) ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor απάντησε για το αν θα συμμετείχε ξανά σε ριάλιτι αλλά και για το αν πήρε αρκετά χρήματα ενώ πριν καιρό είχε "αδειάσει" κανονικότατα την παραγωγή.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά για το Survivor

«Δεν θα πήγαινα σε άλλο reality. Είχα πει ότι το μόνο reality που θα μπορούσα να πάω είναι το Survivor γιατί μου αρέσει πολύ το concept. Μέχρι στιγμής δεν μου ανοίχτηκαν παραπάνω πόρτες μετά το παιχνίδι, θα δούμε, ακόμα είναι νωρίς.

Μου έδωσε πολλά πράγματα, είναι πολύ ωραία εμπειρία, χαίρομαι που το έκανα. Τα χρήματα ήταν πάρα πολύ καλά».

«Τα περισσότερα ριάλιτι που προβάλλονται δεν ταιριάζουν στην αισθητική μου»

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/9) ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο Survivor αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν πριν 25 χρόνια, όταν ήμουν 19 χρονών στον Δήμο Παπάγου, όπου υπήρχε μια υπηρεσία, στην οποία έβγαινε απορριμματοφόρο και μαζεύαμε κλαδιά και κορμούς που πέταγαν οι κηπουροί. Το επάγγελμα του ηθοποιού, προέκυψε 10 χρόνια μετά. Σε αυτό το διάστημα έπαιζα μπάσκετ και έκανα πολλές άλλες δουλειές.

Η υποκριτική ήρθε στα 28 μου. Έκανα κάποια διαφημιστικά πριν και από εκεί μου πρότειναν να ασχοληθώ με την υποκριτική. Εγώ ήμουν πάρα πολύ ντροπαλό παιδί και συνεσταλμένο. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου καθόλου ο χώρος αυτός.

Δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα σε ριάλιτι. Στο συγκεκριμένο που συμμετείχα μου άρεσε πολύ το concept, ήταν πολύ αθλητικό, είχε να κάνει με επιβίωση στη φύση και ήθελα να δοκιμάσω τα όρια μου. Τα περισσότερα ριάλιτι που προβάλλονται δεν ταιριάζουν στην αισθητική μου».