The Bachelor 2: "Μωρή κλαψιάρα..." - Νέα "επίθεση" της Λάουρας στην Φαίη

Μετά τις κατηγοριές περί μπούλινγκ, το "ξεμάλλιασμα" συνεχίζεται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

Καταγγελίες περί μπουλίνγκ έκανε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου η Φαίη, λίγο μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor. Η Λάουρα όπως είπε ήταν μια από τις κοπέλες που την σχολίαζε αρκετά.

«Δέχτηκα bullying για λόγους εμφάνισης, για λόγους προσωπικότητας, μου έλεγαν ότι δεν έχω προσωπικότητα. Ήταν κάποιες κοπέλες μέσα στην βίλα, που με έχουν προσβάλει για το σώμα μου και για τα κιλά μου. Είμαι πληθωρική, απλά κάποιες κοπέλες με πρόσβαλαν πολύ για αυτό τον λόγο. Η παραγωγή ήταν συνεχώς δίπλα μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Αυτό ήταν ένα θέμα, που έπρεπε να το λύσω μόνη μου. Η Λάουρα το έκανε, ήταν περισσότερο προσβλητική από όλα τα κορίτσια», είχε πει χαρακτηριστικά η Φαίη στην Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγες ώρες μετά, η Λάουρα απάντησε στην πρώην συμπαίκτρια της μέσω Instagram, ανεβάζοντας τις συγκεκριμένες δηλώσεις και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μωρή κλαψιάρα, έλεος» ενώ αργότερα της έστειλε και ένα αρκετά προσβλητικό μήνυμα.

Η νέα ανάρτηση της Λάουρας για την Φαίη από το Bachelor 2

The Bachelor 2 Νέα 'επίθεση' της Λάουρας στην Φαίη

Η ανάρτηση της Φαίης Μετά την αποχώρηση από το The Bachelor

Kρίσιμη ήταν η (8/10) αποχώρηση από το The Bachelor 2. Οι κοπέλες είναι λίγες και έτσι ο κλοιός στενεύει για αυτή που τελικά θα κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά. Η τελετή των ρόδων με θέμα την Αρχαία Ελλάδα είχε λίγο απ' όλα. Κάτι οι χοροί, κάτι τα τρυφερά τετ-α-τετ και φυσικά τα κλάματα των κοριτσιών.

Τελικά αυτή που δεν πήρε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο από τον Αλέξη ήταν η Φαίη, η οποία μάλιστα ξέσπασε μετά την αποχώρησή της.

«Είχα συναισθήματα για τον Αλέξη απλά δεν του τα έδειξα με τον καλύτερο τρόπο. Τον καταλαβαίνω είναι πολλές οι κοπέλες εδώ και ήδη μου είχε δώσει πολλές ευκαιρίες. Αυτά που έδειξε εδώ δεν πρέπει να τα δείξω έξω για να βρω τον αληθινό έρωτα. Είναι κάποια κορίτσια με τα οποία έχουμε έρθει κοντά και πραγματικά τις συμπαθώ. Εύχομαι πραγματικά στον Αλέξη να βρει αυτό που ψάχνει», είπε η Φαίη μιλώντας στον Γιώργο Σατσίδη.

Η Φαίη λοιπόν, πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι της αγάπης.

«Το ταξιδι εφτασε στο τελος του.. χαρηκα πολυ που γνωρισα καποια ατομα και εζησα αυτη την εμπειρια δεν βρηκα τον ερωτα που εψαχνα αλλα θα ειναι καπου εκει εξω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων ήταν πάρα πολλά, με αρκετούς να αναφέρουν πως στεναχωρήθηκαν που δεν πήρε τριαντάφυλλο και τελικά γύρισε σπίτι της.

The Bachelor Φαίη