Εξελίξεις με την υγεία της Κέλλυ Κελεκίδου

Μετά την αποκάλυψη ότι νοσεί με κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υγεία της Κέλλυ Κελεκίδου

Με κορωνοϊό διαγνώσθηκε πριν μερικές μέρες η Κέλλυ Κελεκίδου, την οποία βλέπουμε φέτος ως coach του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο J2US. Η ίδια ωστόσο θέλησε να μοιραστεί τα νεότερα με την υγεία της.

«Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε και για το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα! Δυστυχώς βγήκα θετική στον κορονοϊό και αυτός ήταν ο λόγος απουσίας μου χθες από το @j2us_gr …Όλα καλά όμως, σε πολύ λίγες ημέρες τελειώνω την καραντίνα και το επόμενο Σάββατο επιστρέφουμε μαζί με το αγόρι μου

@dimitris_alexandrou για να βάλουμε φωτιά στην σκηνή! Να προσέχετε τον εαυτό σας, η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό! Μου λείψατε ρε παιδιά» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, το απόγευμα της Τρίτης (12/10) η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε τεστ κορωνοϊού και αμέσως μετά έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως πλέον και εκείνη και η αδερφή της είναι πια αρνητικές στον κορωνοϊό.

Η ανάρτηση της Κέλλυς Κελεκίδου για την υγεία της

Εξελίξεις με την υγεία της Κέλλυ Κελεκίδου

Δύσκολες ώρες για την Κέλλυ Κελεκίδου

Δυο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Κέλλυ Κελεκίδου έχασε τον αγαπημένο της πατέρα. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε πάντα αδυναμία στον πατέρα της. Έτσι, η ίδια θέλησε να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την συμπλήρωση των 2 χρόνων από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή.

Μάλιστα, η ίδια δεν έχει χάσει μόνο τον πατέρα της αλλά και την μητέρα της . Η τραγουδίστρια λοιπόν έγραψε χαρακτηριστικά δίπλα από την λεζάντα της φωτογραφίας: «Πέρασαν 2 χρόνια…Μακριά ή κοντά. Στη γη ή στον ουρανό. Ότι αγαπάμε βρίσκεται μέσα μας! Όλα ζουν αρκεί να τα θυμόμαστε …Σ αγαπώ μπαμπάκα μου».

Η έκπληξη του Νίκου Κουρκούλη λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US

Την λαμπερή πρεμιέρα του Just the two of us παρακολουθήσαμε το προηγούμενο Σάββατο. Μια από τις coaches είναι η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία διαγωνίζεται με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η πρώτη τους εμφάνιση ήταν αρκετά καλή και δέχτηκαν θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, η όμορφη τραγουδίστρια, λίγο πριν την πρεμιέρα του μουσικού σόου, δέχτηκε μια τρυφερή έκπληξη από την οικογένειά της.

Ο σύζυγός της, συγκεκριμένα, Νίκος Κουρκούλης και τα παιδιά τους Ραφαήλ και Ελπινίκη της έστειλαν μια ανθοδέσμη, την οποία φυσικά μοιράστηε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Στην κάρτα έγραφε: «Καλή αρχή. Σ αγαπάμε και είμαστε κοντά σου. Νίκος – Ραφαήλ – Ελπινίκη» με την Κέλλυ Κελεκίδου να σχολίαζει: «Είστε η δύναμή μου».

 Κέλλυ Κελεκίδου η έκπληξη του Νίκου Κουρκούλη λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US