Ευαγγελία Συριοπούλου: Μπήκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης - Η νέα φωτογραφία λίγο πριν γεννήσει

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευαγγελία Συριοπούλου: Μπήκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης - Η νέα φωτογραφία λίγο πριν γεννήσει

Στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της πήγε η Ευαγγελία Συριοπούλου. Η ίδια σε λίγες μέρες θα υποδεχτεί το πρώτο της παιδάκι και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Εδώ και 11 χρόνια η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με τον σύντροφό της Στράτο Πατσατζή και ο ερχομός του παιδιού τους θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας (12/10) μάλιστα, η Ευαγγελία Συριοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η νέα φωτογραφία της Ευαγγελίας Συριοπούλου στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

«Βόλτα πριν πιάσει η βροχή. #evageliasiriopoulou #pregnant #9months #mydog #myboxer #smile #love», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ευαγγελία Συριοπούλου μπήκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Τόσα κιλά έχει πάρει πάρει μέχρι στιγμής

Η Ευαγγελία Συριοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» όπου μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την εγκυμοσύνη της καθώς πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και πρόκειται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδάκι.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμασταν μαζί, ήταν βράδυ είχα γυρίσει από το γύρισμα και επειδή εγώ είμαι λίγο σταθερή στον κύκλο μου είχα νιώσει το ένστικτο ότι κάτι έγινε. Οπότε απευθείας πήγαμε σε ένα φαρμακείο, πήραμε τεστ γιατί δεν μπορούσαμε να περιμένουμε. Βγήκε θετικό και πάθαμε σοκ, κοιταζόμασταν στα μάτια, λέγαμε τώρα συμβαίνει; Όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

Στο «Έλα στη Θέση μου» ήμουν μέχρι τον τέταρτο μήνα. Το είχα πει στα παιδιά, το γνώριζαν όλοι. Ήθελα να νιώθω μια ασφάλεια. Το κράτησαν μυστικό. Έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη, απλά πεινάω. Μέχρι στιγμής έχω πάρει 15 κιλά. Τους πρώτους μήνες είχα σοκ ευθύνης. Ο Στράτος με ηρέμησε…» .