Αλαλούμ στο Κολωνάκι με Τανιμανίδη και Μπόμπα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Είχαν μαζί και το καρότσι με τα δίδυμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλαλούμ στο Κολωνάκι με Τανιμανίδη και Μπόμπα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Εδώ και τρεισήμισι μήνες έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στη ζωή τους. Ο λόγος είναι ευχάριστος φυσικά, και δεν είναι άλλος από τις δίδυμες κόρες τους! Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα δεν αφήνουν λεπτό τα δίδυμα κοριτσάκια τους - δείτε εδώ τα πρωτότυπα ονόματα που αποφάσισαν να τους δώσουν - και το YOU τούς συνάντησε όλους μαζί στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Μαζί τους ήταν και η κουμπάρα τους, Μαρίνα Βερνίκου, η οποία, έχοντας μεγαλώσει τρία δικά της παιδιά μπορεί να τους δώσει τα φώτα της και να τους βοηθήσει στην καθημερινότητά τους. Ο μπαμπάς Σάκης, πάντως, ήταν εκείνος που κανόνιζε το... δρομολόγιο, προσέχοντας τους δρόμους, ώστε να είναι ασφαλείς για τα καροτσάκια των μικρών, κρατώντας τη μία σφιχτά στην αγκαλιά του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν σταμάτησε να καμαρώνει για τις κόρες του, να τις βγάζει φωτογραφίες και βίντεο και να λέει συνέχεια: «Κοίτα τι όμορφες που είναι», σε όσους περαστικούς κοιτούσαν.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη - Φωτογραφίες: Papadakis Press

Δεν είναι μυστικό πως του έχουν πάρει τα μυαλά, αφού συχνά μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα μαζί τους και σε κάθε περίπτωση δεν κρύβει πως είναι χαζομπαμπάς, με μόνο «αντίπαλο» στη γονεϊκή αγάπη, τη Χριστίνα του, που έχει δηλώσει: «Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ».

Selfie και βόλτα με τις κόρες τους Τανιμανίδης - Μπόμπα

 Τανιμανίδης και Μπόμπα

 Τανιμανίδης και Μπόμπα περιοδικό YOU

Τυχαία συνάντηση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει, και κάπως έτσι βρέθηκαν αντίκρυ με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που κι εκείνος έκανε τον πρωινό του περίπατο - δεν είχε εκπομπή Super Κατερίνα εκείνη τη μέρα. Αφού αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες με τον Σάκη, τον πρωταγωνιστικό ρόλο πήραν τα δίδυμα, με τον Δημήτρη να παίζει με τη μικρή στον μάρσιπο και να της χαμογελά γλυκά.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ