Άλλος άνθρωπος η Βάλλια Ειρηναίου από το The Voice - Έχασε 70 κιλά

Πιο ανανεωμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Βάλλια Ειρηναίου από το The Voice - Έχασε 70 κιλά

Μέσα από την συμμετοχή της το 2018 στο The Voice, η Βάλλια Ειρηναίου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Όπως φαίνεται η ίδια πλέον είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ καθώς κατά τη διάρκεια της καραντίνας έκανε τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της. (Δείτε εδώ τα highlights του The Voice)

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «T-Live» όπου μέσα σε όλα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο The Voice ήμουν 120 κιλά, τα οποία είχαν προέλθει από σοβαρή περιπέτεια υγείας.

Αφού κατάφερα και νίκησα έναν καρκίνο, κατάλαβα ότι είχα τη δύναμη να χάσω και τα κιλά. Βγήκα 100% νικήτρια από όλο αυτό και μετά είπα ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα» ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως είπε η ζωή της είναι το τραγούδι. «Δεν σταμάτησα ποτέ να τραγουδάω, το πρωί πήγαινα για χημειοθεραπεία και το βράδυ τραγουδούσα. Με έκανε και ξεχνιόμουν».

Για την απώλεια των κιλών, η Βάλλια Ειρηναίου εξομολογήθηκε πως «έκανα επέμβαση και έχασα 70 κιλά. Φυσικά, ήθελε προσπάθεια και η επέμβαση. Ακολούθησαν αρκετά χειρουργεία, και ακόμα δεν έχω σταματήσει. Αισθάνομαι γυναίκα ξανά, μετά από 10 χρόνια».

Οι δηλώσεις της Βάλλιας Ειρηναίου από το The Voice

Λίγα λόγια για την Βάλλια Ειρηναίου

  • Η Βάλλια Ειρηναίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και διαμένει έως σήμερα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια.
  • Ασχολήθηκε και μπήκε στον χώρο της μουσικής το 2005. Επίσης να σημειωθεί ότι η Βάλλια Ειρηναίου είναι ερμηνεύτρια, είναι συνθέτης και στιχουργός. Στην πρώτη της Δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘’Κυκλοφόρησαν Φήμες’’ μας παρουσίασε 4 τραγούδια (και ένα bonus track) σε λαϊκό ύφος.
  • Οι στίχοι και η μουσική είναι της ίδιας, ενώ την μουσική υπογράφουν επίσης αξιόλογοι μουσικοί όπως ο Μιχαήλ Λουκάκης, ο Γιώργος Καλλέργης και ο Λευτέρης Μαρκοδημητράκης.
  • Το CΔ Single κυκλοφόρησε επίσημα σε όλη την Ελλάδα την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009 από την δισκογραφική εταιρεία Σείστρον Music και περιέχει τα τραγούδια: ‘’Δε θα΄μαι εδώ’’, ‘’Κυκλοφόρησαν Φήμες (ντουέτο με τον Λευτέρη Ντελή)’’, ‘’Πάλι Απόψε’’, ‘’Ενθύμια Καρδιάς’’ και ‘’Κυκλοφόρησαν Φήμες - remix (bonus track)’.
  • Έχει συνεργαστεί με διάφορα κέντρα διασκέδασης, όπως το "Olympia Palace" και το "Αμέθυστος", στο Ηράκλειο Κρήτης. Εκτός από την πόλη του Ηρακλείου, έχει συνεργαστεί με τον Ζαφείρη Μελά, στα "1000 Αστέρια" Χαλκιδικής.