GNTM 4 - Μελίνα Ρόρενς: «Ο λόγος που αποφάσισε να φύγω είναι επειδή...»

«Έβαλα την υγεία μου σε πρώτη θέση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4 - Μελίνα Ρόρενς: «Ο λόγος που αποφάσισε να φύγω είναι επειδή...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star έκανε το πρωί της Τετάρτης (13/10) η Μελίνα Ρόρενς, η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το χθεσινό (12/10) επεισόδιο του GNTM 4.

Το νεαρό μοντέλο εξήγησε για ποιον λόγο πήρε τη δύσκολη αυτή απόφαση, ενώ μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο σπίτι.

Η αποκάλυψη της Μελίνας Ρόρενς για την αποχώρησή της από το GNTM 4

Συγκεκριμένα, η Μελίνα εξήγησε πως είχε πολύ άγχος και πάθαινε σοβαρές κρίσεις μέσα στο σπίτι, γεγονός που την έκανε να πάρει την απόφαση να μην συνεχίσει στον διαγωνισμό παρόλο που μέχρι στιγμής τα πήγαινε πολύ καλά.

Η απόφασή της αυτή σόκαρε τόσο τους κριτές όσο και τους συμπαίκτες της.

«Ο λόγος που αποφάσισα να φύγω είναι επειδή κατάλαβα πως από ένα σημείο και μετά άρχιζε όλο αυτό το άγχος να επιδρά και στο σώμα μου. Είχα πολύ έντονο σφίξιμο στο στήθος, συχνούς πονοκεφάλους και έβαλα την υγεία μου σε πρώτη θέση παίρνοντας αυτή την απόφαση», εξήγησε το μοντέλο.

Λίγα λόγια για τη Μελίνα Ρόρενς

Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, κατάγεται από τη Γερμανία και έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα. Ήδη από τα 15 της εργάζεται ως μοντέλο, έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με γνωστά brands και φωτογράφους. Το όνειρό της να κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες ως top model, την οδήγησε στο Λονδίνο, όπου συζεί με τον σύντροφό της.

Στο GNTM 4 μπήκε προκειμένου μέσω των προκλήσεων να δοκιμάσει και να ξεπεράσει τα όριά της. Υπομονετική, πειθαρχημένη και αφοσιωμένη, η Μελίνα έρχεται αποφασισμένη για την κορυφή και σκοπεύει να αφήσει τις πράξεις και τη δουλειά της να μιλήσουν για αυτή. Αγαπά την ιππασία, το σκι και ό,τι έχει να κάνει με τη φύση και θέλει πολύ να σπουδάσει ψυχολογία.

Motto: “Ήρεμη δύναμη”

GNTM 4 Μελίνα Ρόρενς