Χάρης Τζωρτζάκης: «Έχω αντιμετωπίσει την ξεφτίλα κάποιων ανθρώπων στο θέατρο που προσπάθησαν να...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χάρης Τζωρτζάκης: «Έχω αντιμετωπίσει την ξεφτίλα κάποιων ανθρώπων στο θέατρο που προσπάθησαν να...»

Ο Χάρης Τζωρτάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τη μυθοπλασία, τα ριάλιτι, αλλά και τη γέννηση του γιου του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Επιτέλους ο κόσμος αγκαλιάζει τη μυθοπλασία. Τα ριάλιτι είναι σκουπίδια, αν όχι όλα, τα περισσότερα είναι για πέταμα. Δεν είναι το ίδιο οι εκπομπές μαγειρικής με τα παιχνίδια που βάζουν ανθρώπους να πουλήσουν τη σεξουαλικότητά τους και το χυδαίο».

Ο Χάρης Τζωρτζάκης συνέχισε: «Ετοιμάζω μια βιωματική ταινία με σενάριο δικό μου. Με την Έφη, τη γυναίκα μου, έχουμε χτίσει μια σχέση δυνατή μέσα από τις δυσκολίες. Ο ερχομός του γιου μου ήταν ένα μικρό θαύμα μέσα στην καραντίνα. Σήμερα είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά, αλλά χαιρόμαστε τις στιγμές παρά τις δυσκολίες».

«Έχω αντιμετωπίσει την ξεφτίλα κάποιων ανθρώπων στο θέατρο που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν γεγονότα. Πρέπει τα νέα παιδιά να μιλάνε για ότι τους συμβαίνει».

Οι δηλώσεις του Χάρη Τζωρτζάκη

Αποκάλυψε ότι θα κάνει ταινία μικρού μήκους για τον χαμό του παιδιού του

Ο Χάρης Τζωρτζάκης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 όπου μέσα σε όλα αποφάσισε να διηγηθεί την συγκλονιστική ιστορία απώλειας του πρώτου του παιδιού, που «χάθηκε» στον έβδομο μήνα της κύησης σε μια ταινία μικρού μήκους.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά στο πλατό της εκπομπής πως: «Θα κάνουμε μια ταινία μικρού μήκους γι’ αυτό το θέμα. Θα παίζει ο Χάρης Φραγκούλης και θα το σκηνοθετεί ο Ανδρέας Κοντόπουλος, οι οποίοι είναι πολύ φίλοι μου. Θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Νοέμβρη.

Αυτό είχε συμβεί πριν από πέντε χρόνια. Ήταν η πρώτη μας απόπειρα να γίνουμε γονείς. Προχώρησε πάρα πολύ η εγκυμοσύνη και στο τέλος γεννήθηκε ένα παιδί νεκρό για πολλούς λόγους, που θα ειπωθούν στην ταινία. Έχω την ανάγκη να το πω γιατί πραγματεύεται ζητήματα όπως αυτό της άμβλωσης.

Έπρεπε να κάνουμε εξετάσεις κάθε δύο εβδομάδες που στοίχιζαν 400-500 ευρώ. Και σκεφτόμουν τι θα έκανα αν δεν μπορούσα να τις πληρώσω; Το δημόσιο σύστημα δεν το πληρώνει αυτό και μετά βγαίνουν και λένε γιατί δεν κάνουμε παιδιά. Είναι και αυτό κάτι που πραγματεύεται η ταινία».