Φαίη Σκορδά για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν ερχόταν στις συνεντεύξεις εμείς...»

«Επειδή ήταν εκεί ψηλά όλοι ακολουθούσαμε το δικό του τέμπο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν ερχόταν στις συνεντεύξεις εμείς...»

Το πρωί της Τετάρτης 13/10 στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας εστίασαν την προσοχή τους στην δυσπιστία που ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε παραδεχθεί πως έτρεφε για τις ταξιθέτριες.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας παρατήρησε τον χειρισμό του δημοσιογράφου που έκανε εκείνη τη συνέντευξη, η Φαίη Σκορδά ομολόγησε πως «και εμείς όταν ερχόταν ο Φιλιππίδης στις συνεντεύξεις και έλεγε πως είναι ο καλύτερος χειροκροτούσαμε».

Δεν λέγαμε, «καλά δεν χρειάζεται και μια μετριοφροσύνη;». Γενικά σε όλες του τις συνεντεύξεις σε παρέσυρε και επειδή ήταν εκεί ψηλά όλοι ακολουθούσαμε το δικό του τέμπο και τον δικό του ρυθμό». «Δεν ακολουθούσαμε όλοι. Εγώ κάνω με όλους συνεντεύξεις και τους αντιμετωπίζω όλους ίσα.

Αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου και λέω τη γνώμη μου. Σαν ηθοποιός ότι είναι σπουδαίος, είναι σπουδαίος» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας. Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε πως «εκείνη την ώρα δεν το πας κακοπροαίρετα αλλά ακολουθείς ένα τέμπο που σου δίνει ο άλλος».

«Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική γιατί και ο κόσμος που τον παρακολουθούσε και τον αγαπούσε και εμείς που τον φιλοξενούσαμε, μιλούσαμε και υπήρχε μια σχέση.

Τότε δεν αντέδρασες δεν σου φάνηκαν περίεργα. Άρα και εμείς είμαστε κομμάτι αυτού του συνόλου και τώρα εκ των υστέρων τι να κρίνεις; Απλώς περιμένεις την απόφαση του δικαστηρίου».

Οι δηλώσεις Λιάγκα - Σκορδά για Πέτρο Φιλιππίδη

"Αν έρθει καμιά κοπελίτσα στο καμαρίνι μου..." - Η συνέντευξη που τον "καίει"

Κι ενώ αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με την ξαφνική έκτακτη απόφαση που πήρε η εισαγγελέας πριν από λίγες ημέρες για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, το φως της δημοσιότητας βρήκε ένα απόσπασμα από συνέντευξή του το 2016 στον ΙΑΝΟ, όταν ο προφυλακισμένος ηθοποιός έκανε πλάκα, λέγοντας πως «αν έρθει καμιά κοπελίτσα στο καμαρίνι κλείνω την πόρτα».

Τελικά, πέντε χρόνια αργότερα, μάλλον δεν έκανε πλάκα και το χιούμορ του έκρυβε αλήθειες…

– Πολλοί ηθοποιοί λένε ότι «ο Φιλιππίδης έχει την πόρτα στο καμαρίνι του ανοιχτή για εμάς»

– Α, ναι… κι άμα έρθει καμιά κοπελίτσα την κλείνω (γέλια)… είναι και η γυναίκα μου εδώ (ξανά γέλια), δήλωνε τότε μεταξύ σοβαρού και αστείου και συμπλήρωνε: “Αυτό ποτέ στη δουλειά, αλλού».

Δείτε την συνέχεια στο παρακάτω απόσπασμα: