Ξεσπά η Κορίνα Στεργιάδου: «Το GNTM δεν είναι το μόντελινγκ»

«Αν με κλείσει κάποιος για μια δουλειά, δε θα...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεσπά η Κορίνα Στεργιάδου: «Το GNTM δεν είναι το μόντελινγκ»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA, παραχώρησε δηλώσεις η Κορίνα Στεργιάδου όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο ριάλιτι μοντέλων ή κοινώς «GNTM» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Το GNTM δεν είναι το μόντελινγκ. Αν με κλείσει κάποιος για μια δουλειά, δε θα με βάλει να περπατήσω με σχοινί αν έχω υψοφοβία. Δε θα μπορούσα να είμαι στην κριτική επιτροπή. Ποια είμαι εγώ να κρίνω αν κάποια είναι χοντρή;».

«Δε θεωρώ πως έχω να πω κάτι δημόσιο, δε θεωρώ τον εαυτό μου δημόσιο πρόσωπο. Έχω κάτσει στην άκρη, έχω τον σύζυγό μου που είναι δημόσιο πρόσωπο, κάποιος πρέπει να κρατάει τα ηνία πίσω.

Θα μπορούσα να κάνω και άλλα πράγματα, αλλά επειδή έκανα μικρή οικογένεια ήθελα να μείνω με τα παιδιά. Για την καριέρα της, η Κορίνα Στεργιάδου σημειώνει:

«Είχα ψώνιο από μικρή με το μόντελινγκ, ήθελα να γίνω μοντέλο. Δεν είχα ενδοιασμούς και ταμπού και έτσι πήγα στα Playmate. Οι γονείς μου ήταν με το μέρος μου, δεν είχαν καταλάβει ότι θα κάνω playboy».

Οι δηλώσεις της Κορίνας Στεργιάδου

Λίγα λόγια για την Κορίνα Στεργιάδου

  • Η Κορίνα Στεργιάδου ξεκίνησε ερασιτεχνικά να ασχολείται με το modelling το 1997. Ένα χρόνο αργότερα, δηλώνει συμμετοχή για τον διαγωνισμό Playmate και στέφεται Miss Playmate 1998.
  • Ακόμα έχει ασχοληθεί και για ένα μικρό διάστημα με το τραγούδι και για μία σεζόν εμφανιζόταν στο Romeo με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Έλλη Κοκκίνου τραγουδώντας pop κομμάτια.
  • Δηλώνει πως από τον χώρο της δεν είχε ποτέ άσχημες εμπειρίες ή πονηρές προτάσεις καθώς και ότι το modelling έχει ημερομηνία λήξης γι αυτό και προβλέπει για το μέλλον της κάνοντας οικονομία.
  • Με το τραγούδι θα ήθελε να ασχοληθεί ξανά αλλά το μόνο που την ενοχλεί είναι το δυσβάσταχτο ωράριο όπως και το γεγονός ότι πρέπει να είσαι στην πίστα πάντα χαμογελαστός ακόμα και να σου έχει συμβεί κάποιο άσχημο γεγονός. Είναι παντρεμένη με τον πολίστα Αντώνη Βλοντάκη με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά.