Μαρία Τζομπανάκη για Σασμό: «Εμαι προσεκτική όταν παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι»

« Σε αυτό δεν μπορούσα να πω όχι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Τζομπανάκη για Σασμό: «Εμαι προσεκτική όταν παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι»

Στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Τζομπανάκη. Μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά «Σασμός» όπου έχει κάνει θραύση καθώς πρωταγωνιστεί μαζί με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη αλλά και για τις πιέσεις του κόσμου που δέχεται για τα spoilers.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «είμαι προσεκτική όταν παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι που θα έχει απεύθυνση σε πολύ κόσμο, όπως είναι ένα σίριαλ. Σε αυτό δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι η πατρίδα μου και είναι και ο γιος μου».

«Όταν υπάρχει πίσω από μια δουλειά πολύς μόχθος, πολύ μεγάλη προσπάθεια, ομόνοια και όλοι συγκλίνουν στην κοινή επιθυμία να γίνει κάτι πολύ ωραίο, το εισπράττει αυτό ο κόσμος κατευθείαν.

Είναι ευαίσθητες οι κεραίες του κόσμου ειδικά σήμερα» πρόσθεσε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha. «Μου στέλνουν μηνύματα, με ρωτάνε για spoilers αλλά τους λέω πως έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας».

Και συνέχισε λέγοντας πως: «Στο κομμάτι της δικαίωσης ακολουθούμε αυτό που θα γινόταν στην Κρήτη. Αυτή η γυναίκα που υποδύομαι είναι σαν πέτρα, σκληρή, δυνατή, έχει περάσει πολλά και είναι προσκολλημένη στα θέματα της βαθιάς παράδοσης».

Οι δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη

Μαρία Τζομπανάκη: «Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου στην Κρήτη»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star μίλησε το πρωί της Δευτέρας (11/10) η Μαρία Τζομπανάκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με την πατρίδα της την Κρήτη, ενώ αποκάλυψε πως έχει ήδη φτιάξει το μνήμα της από το 1999.

Η Μαρία Τζομπανάκη επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση φέτος, με την νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός.

«Πάντα στην Κρήτη είμαι εγώ. Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ. Εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενά αλλού.

Βέβαια. Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε πού θα καταλήξουμε. Θέλω να είναι εκεί. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.