Ελευθερία Ελεθερίου: "Δεν θα ήθελα να ήμουν ένα από αυτά τα κορίτσια" - "Αδειάζει" καθαρά το Bachelor

Η απάντησή της στον νέο ρόλο του Αλέξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελευθερία Ελεθερίου:

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/10) η Ελευθερία Ελευθερίου. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο Bachelor 2.

Η πρώην συμπαίκτριά του στο Survivor που φημολογούνται ότι ήταν ζευγάρι, απάντησε στις σχέσεις του με τις κοπέλες στο ριάλιτι αγάπης, με την ίδια να μην λέει και τα καλύτερα, ενώ για το ίδιο θέμα είχε ξανά αναφερθεί και πριν λίγες μέρες.

Το σχόλιο της Ελευθερίου για τον Παππά στο Bachelor 2

«Τον είδα τον Αλέξη ναι, τον είδα που είναι ο νέος Bachelor. Κοίταξε, ο Αλέξης είναι πολύ φίλος… Ήταν μια επιλογή του να το κάνει και είναι ένας ρόλος αυτό που κάνει. Είναι εκτός του γούστου μου γενικά όλο αυτό το concept.

Δεν θα μου άρεσε να πάρω θέση στο ριάλιτι και να ήμουν κι εγώ ένα από αυτά τα κορίτσια. Παρόλα αυτά, ο Αλέξης είναι εκεί από επιλογή του».

Πόσα χιλιάρικα παίρνει ο Αλέξης Παππάς στο The Bachelor 2

Μπορεί το Youweekly.gr να σας έχει ήδη αποκαλύψει ποιες είναι οι αμοιβές των 21 γυναικών που προσπαθούν να βρουν τον έρωτα αλλά εγώ σήμερα, μέσα από το Vanda's blog, θα σας μιλήσω για τον πρωταγωνιστή του The Bachelor 2 και για τις απολαβές αυτού από τον ALPHA.

Ο Αλέξης Παππάς μετά τον ντόρο που δημιούργησε γύρω από το όνομά του με την συμμετοχή του στο Survivor 4 δεν θα έκανε μια τυχαία κίνηση. Αρχικά έσπασε το συμβόλαιό του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να πάει στο Bachelor, που αυτό αυτομάτως σημαίνει πως πλήρωσε μια ρήτρα για να αποδεσμευτεί. Θα το έκανε κάποιος αυτό λέτε αν δεν είχε κλείσει μια πολύ γκράντε συμφωνία;

Είναι ένας πολύ έξυπνος άντρας, ξέρει την αξία του και γνωρίζει καλά τον τρόπο για να "πουλήσει" σωστά τον εαυτό του! Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς συμφώνησε με τους ιθύνοντες του ALPHA να του κατατεθεί το ποσό των 100.000 ευρώ!

The Bachelor 2 Αλέξης Παππάς λεφτά αμοιβή

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Τον έκλεισαν σε μια βίλα, με 21 κοπέλες για να βρει τον έρωτα και θα πάρει στο τέλος, εκτός από την κοπέλα που επιθυμεί, και 100.000 ευρώ! Αυτό θα πει δυνατό deal...

Βέβαια, όσο περνάνε οι ημέρες και τα γυρίσματα προχωρούν βγαίνουν στην φόρα κάποια πολύ πικάντικα πραγματάκια που δεν ξέρουμε κατά πόσο θα "κοστίσουν" στον Αλέξη στην μετά Bachelor εποχή!

Και ο Βασιλάκος έκανε ντόρο τότε σαν εργένης αλλά τώρα... θυμίστε μου λίγο, που είναι;