Αποκλειστικό: Εκτός Ελλάδας για τα Χριστούγεννα η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος

Το ταξίδι που ετοιμάζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Εκτός Ελλάδας για τα Χριστούγεννα η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος

Πριν από λίγα 24ωρα το Youweekly.gr δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από ένα φωτογραφία στη Νέα Ερυθραία! Δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια, που την τσακώνουμε στο συγκεκριμένο στούντιο φωτογραφίας, που το επισκέπτεται όταν και εφόσον πρόκειται να ανανεώσει το διαβατήριό της, προκειμένου να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Και επειδή Χριστούγεννα έρχονται και η Ελένη λατρεύει τα ταξίδια -και είθισται να περνά τις γιορτινές μέρες σε μέρη εξωτικά μαζί με την οικογένειά της-, σίγουρα είναι στα άμεσα σχέδιά της μια απόδραση εκτός Ελλάδας, που τη στερήθηκε την περασμένη χρονιά λόγω καραντίνας. Ετοιμάζει, λοιπόν, ταξίδι μακρινό και όχι μόνο για πάρτη της, αφού ειδικά τις γιορτές εκείνη δεν πάει πουθενά χωρίς τα παιδιά και τον άντρα της.

To χλιδάτο ξενοδοχείο που έμεινε στις Μαλδίβες η Ελένη Μενεγάκη πριν κάποια χρόνια τα Χριστούγεννα

Το 2018 η Ελένη Μενεγάκη με τα κορίτσια της, Βαλέρια και Λάουρα και φυσικά με τον Ματέο Παντζόπουλο, έκαναν Χριστούγεννα σε εξωτικό προορισμό. Η μικρή Μαρίνα, ο καρπός του έρωτα της με τον Ματέο, έμεινε στο σπίτι με τη μητέρα της παρουσιάστριας, καθώς είναι πολύ μικρή για να μπορέσει να ταξιδέψει τόσο μακριά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η διάσημη παρουσιάστρια είχε μαγνητοσκοπήσει συνολικά έξι εκπομπές, ώστε να απολαύσει με την ησυχία της τις διακοπές στον λατρεμένο της εξωτικό προορισμό, που συνηθίζει να επισκέπτεται όποτε οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της το επιτρέπουν.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έκλεισε για τη διαμονή του ένα resort spa στις Μαλδίβες πολλών αστέρων, το οποίο αποτελείται από 11 πολυτελείς βίλες, με όλα τα comforts και φυσικά προσφέρει απίστευτη θέα. Όσον αφορά στις τιμές, αυτές ξεκινούν από 1.840 ευρώ τη βραδιά, ενώ στο παρελθόν το έχουν επιλέξει για τις διακοπές τους πολλοί celebrities.Πρόκειται για το Sovena Fushi , ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες.


Πολυτελέστατες σουίτες, υπέροχα τοπία και παραδεισένιες ακρογιαλιές συνθέτουν το όνειρο κάθε ανθρώπου, αλλά και της ίδιας της Ελένης που δεν λογαριάζει τα χρήματα για χάρη της οικογένειας της!