The Voice: Οι πρώτες πληροφορίες για το πότε θα γίνει ο τελικός

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Voice: Οι πρώτες πληροφορίες για το πότε θα γίνει ο τελικός

Το The Voice είναι ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, το τηλεοπτικό κοινό δείχνει την προτίμησή του στο φαντασμαγορικό μουσικό show του ΣΚΑΪ, το οποίο μάλιστα φέτος ανανεώθηκε με την προσθήκη του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο ΣΚΑΪ έχει ήδη κάνει τις πρώτες του σκέψεις για τη συνέχεια του προγράμματός του. Μετά το τέλος του Big Brother, θα πάρει τη σκυτάλη το Survivor, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβρη.

Η ημερομηνία του τελικού του The Voice

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει λοιπόν, το The Voice θα ρίξει αυλαία σχετικά νωρίς φέτος. Συγκεκριμένα, ο τελικός θα γίνει κάπου κοντά στις 19 Δεκεμβρίου.

Θυμίζουμε πως πέρυσι το The Voice τελείωσε πιο αργά, δηλαδή κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου. Φέτος ωστόσο με το φινάλε τον Δεκέμβρη, δίνεται οριστική λύση στο θέμα του παρουσιαστή. Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργος Λιανός θα προλάβει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το μουσικό show για να αποχωρήσει στη συνέχεια για τον Άγιο Δομίνικο.

The Voice τελικός

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του The Voice

«Πάτα το μωρέ» - Το άγχος και η έκπληξη της κριτικής επιτροπής

O πρώτος παίκτης ήταν ο Άγγελος Μπαλταγιάννης αποφάσισε να τραγουδήσει το «Ακόμα μια ζωή». Από την άλλη ο φίλος του Άγγελου φάνηκε αρκετά αγχωμένος καθώς η κριτική επιτροπή δεν φάνηκε να κάνει κάποια "κίνηση".

Όλα άλλαξαν την τελευταία στιγμή μόλις ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισαν να γυρίσουν τις καρέκλες προκειμένου να διεκδικήσουν τον παίκτη. Άραγε με ποιον coach αποφάσισε να πάει;

Διαγωνιζόμενος ξάφνιασε την Έλενα Παπαρίζου – “Δεν με θυμάσαι;”

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο ήταν ο Χρήστος Συμεωνίδης, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την λύρα του και ερμήνευσε το ποντιακό τραγούδι «Πατρίδα μ’ αραεύω σε».

Ο τραγουδιστής έκανε την Έλενα Παπαρίζου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γυρίσουν τις καρέκλες τους, αφού η ερμηνεία του τους εντυπωσίασε.

Ωστόσο, ο Χρήστος έκανε μια ερώτηση στην Έλενα Παπαρίζου και την ξάφνιασε. «Δεν με θυμάσαι; Έτσι», είπε ο 25χρονος και την άφησε άφωνη.

«Είχαμε βρεθεί σε ένα μέρος τέλος πάντων, με έναν κοινό φίλο. Ήμασταν τρία αδέρφια πριν πέντε – έξι χρόνια και μας πρότεινε να σου δώσουμε το CD μας. Βρεθήκαμε σε ένα ξενοδοχείο στη Γλυφάδα», συνέχισε ο Χρήστος Συμεωνίδης, ομως δεν τον θυμήθηκε ποτέ.

Έγιναν ζευγάρι στις auditions πριν από δυο χρόνια και επέστρεψαν μαζί ως ντουέτο

Δύο από τους διαγωνιζόμενους η Αγγελική Βασιλειάδη και ο Ιάσωνας Καρβούνης, που είναι ζευγάρι στη ζωή και αποφάσισαν να διαγωνιστούν ως ντουέτο. Γνωρίστηκαν το 2019 στις auditions του show και από τότε είναι μαζί.

«Έχουμε έρθει μαζί γιατί είμαστε ζευγάρι. Το 2019 στην audition του Voice γνωριστήκαμε και από τότε είπα μου άρεσε η φωνή του θα τον πάρω στο πλευρό μου να τραγουδάει μαζί μου. Εκτός από ζευγάρι είμαστε και ντουέτο και θα διαγωνιστούμε μαζί στη σκηνή του The Voice.», είπαν χαρακτηριστικά.