Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Είναι το μεγαλύτερο τραύμα μου...» - Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για την καταγγελία της

«Ο Φάνης σε όλη τη διαδικασία ήταν βράχος»

«Είναι το μεγαλύτερο τραύμα μου...» - Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για την καταγγελία της
News 14.10.2021 13:01
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (14/10) η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη πριν από μερικούς μήνες μαζί με τις συναδέλφους της.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο τραύμα που έχει βιώσει στη ζωή της ήταν η παρενόχληση που δέχθηκε, αλλά εξήγησε πως σιγά σιγά, το τραύμα αυτό θα επουλωθεί.

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για το Me Too

«Όταν υπάρχει οικογένεια οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μία και δύο και τρεις φορές και να πάρεις και τη γνώμη τους, αυτό μόνο μπορώ να σου πως. Ο Φάνης σε όλη τη διαδικασία ήταν βράχος. Ο χρόνος στην τηλεόραση μετριέται με το τώρα. Υπάρχει και το μετά. Θα μιλήσω όταν είναι ο σωστός χρόνος. Τώρα δεν είναι σίγουρα. Στη ζωή μου αυτό που έγινε είναι τοποθετημένο στο άμεσο παρόν γι’ αυτό και δεν θέλω να μιλήσω.

Στα 47 μου, το #Μetoo είναι το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου. Η απώλεια της μητέρας μου είναι πάνω από όλα αλλά δεν τη βάζω σαν τραύμα. Το τραύμα είναι άλλο πράγμα. Θεωρώ ότι το τραύμα επουλώνεται», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

"Πριν κάνει την καταγγελία η Άννα Μαρία είχαμε..."

Η ισχύς εν τη ενώσει ισχύει με το παραπάνω στην δική τους περίπτωση και μαζί έκαναν φέτος την τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς στο “Ερωτας με διαφορά”. Οι τρείς πρωταγωνιστές, η Φαίη Ξυλά, ο Βασίλης Μίχας και ο Φάνης Μουρατίδης φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί και μιλούν για τον έρωτα, το φλέρτ, τις αποτυχίες και το ρίσκο, τις αναπάντεχες εμπειρίες, την οικογένεια αλλά και τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Δεν είναι μόνο η αυταπόδεκτη ομορφιά και των τριών που σε κερδίζει. Είναι η αυθεντικότητα, η απλότητα και η αγάπη που δείχνουν ο ένας στον άλλον στην φωτογράφησή μας που κάνει την συνθήκη αυτής της συνάντησης ιδανική με...διαφορά.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Φάνης Μουρατίδης περιοδικό You

Με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα λόγω των καταγγελιών στο θέατρο, ο κόσμος που είχε σοκαριστεί με κάποια πρόσωπα που αγαπούσε, θέλει να αισθάνεται ότι ο καλός ηθοποιός κρύβει και έναν εξίσου καλό άνθρωπο;

Δεν ξέρω αν θέλει να το αισθάνεται, αλλά όταν το ανακαλύπτει, αυτό είναι καταπληκτικό και δίνει ελπίδα. Ελπίδα είναι επίσης αν πίσω από έναν καλό πολιτικό ή έναν καλό γιατρό ανακαλύπτεις ότι υπάρχει ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Η σύζυγός σου, η 'Αννα Μαρία Παπαχαρλάμπους, ήταν ανάμεσα σε εκείνες τις θαρραλέες γυναίκες που βρήκαν την δύναμη να πρωτοστατήσουν στις πρόσφατες καταγγελίες και να δώσει την δική της αλήθεια για αυτά που βίωσε. 'Ήρθε πια η ώρα της εξυγίανσης στο χώρο σας;

Η εξυγίανση είναι μεγάλη κουβέντα και εγώ με τις μεγάλες κουβέντες τρομάζω. Γιατί σε αυτή την χώρα, όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν που λέει και το τραγούδι. 'Ήρθε όμως η ώρα να γίνει πια συνείδηση σε όλους, ότι η δική μας δουλειά δεν είναι χόμπι, αλλά είναι επάγγελμα και λειτούργημα. Δεν είναι μια δουλειά που συμβαίνει δίπλα μας και αφορά κάποιους... celebrities που μας ταλαιπωρούν. Οι ιστορίες αυτών των ανθρώπων που με γενναιότητα βγήκαν μπροστά, φτιάχνουν πια όραμα, προοπτική, βάζουν ένα παράθυρο εκεί που υπάρχει τοίχος. Δεν είναι τόσο εύκολο. Χρειάζεται επαγγελματική δεοντολογία και σεβασμός. Να βρούμε έναν τρόπο να χαλιναγωγήσουμε τις ορμές μας. Να γνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχουν και συνέπειες για τις πράξεις μας.

'Ήσουν θετικός όταν εκείνη θέλησε να δημοσιοποιήσει την δική της καταγγελία;

'Ήμουν θετικός και είμαι θετικός σε οτιδήποτε συνεχίζει να αιμορραγεί, να του δώσουμε το χώρο να επουλωθεί και να θεραπευτεί. Είτε με να το βγει στο φως, είτε μέσω μιας αντίδρασης. Είτε αφορά την γυναίκα μου ή ένα φίλο μου ή ακόμη και κάποιον που δεν γνωρίζω, είμαι πάντα θετικός και θα είμαι πάντα εκεί.

Το είχατε συζητήσει με τα παιδιά σας, για να είναι ενήμερα για όσα επακολουθήσουν με την κίνηση της μητέρας τους;

Εννοείται αυτό είναι αυτονόητο, δεν θα τα αφήναμε σε καμία περίπτωση εκτεθειμένα.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή του!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σεμίνα Διγενή: «Η Παπαχαραλάμπους έχει καταφέρει να τη σεβόμαστε και αυτό δεν αλλάζει με μια χυδαία πληροφορία»

Σπύρος Μιχαλόπουλος: Το Facebook τον απέκλεισε μετά την ανάρτηση του για τους Φιλιππίδη - Παπαχαραλάμπους

Share