Συγκινεί η Μαρία Λουίζα για τον πατριό της - «Με αγάπησε πιο πολύ από όσο μπορεί να...»

Όλα όσα ανέφερε για την απώλειά του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Μαρία Λουίζα για τον πατριό της - «Με αγάπησε πιο πολύ από όσο μπορεί να...»

Στην κάμερα της εκπομπής του MEGA «Ελένη» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Λουίζα Βούρου η οποία μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου της αλλά και για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε.

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν ένα καλοκαίρι για μένα δύσκολο, γιατί είχα την απώλεια του πατριού μου, μπαμπάς για εμένα.

Ήταν αναπάντεχο αυτό, με είχε αγαπήσει πιο πολύ από όσο μπορεί να με αγαπήσει ένας άνθρωπος. Ήταν πάντα χαμογελαστός και περήφανος. Ότι νέο κάνω θέλω να του το πω και με δυσκολεύει που δεν μπορώ να το κάνω».

Όσον αφορά στη μητρότητα: «Είναι ένα ταξίδι πολύ ιδιαίτερο. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα λίγο πιο εύκολο. Στη δική μας περίπτωση, επειδή με τον άντρα μου ήμασταν λίγο χρονικό διάστημα μαζί και από απόσταση, δεν είχαμε προλάβει να βρούμε τα πατήματά μας στη σχέση μας».

Οι δηλώσεις της Μαρίας Λουίζα Βούρου στην εκπομπή «Ελένη»

Παλιότερες δηλώσεις για τον πατέρα της

Σε μια συνέντευξη της στο Πρωινό για τον πατριό της, τον βιολογικό της πατέρα, αλλά και τον Γιάννη Βούρο είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης Βούρος με τη μητέρα μου χώρισαν πριν γεννηθώ. Ο μπαμπάς μου ήταν στο μυαλό μου ως μπαμπάς μου μέχρι την ηλικία των 18 ετών.

Στα 18 μου έμαθα ότι δεν είναι βιολογικός μου πατέρας ο Γιάννης. Κάποια στιγμή που είχαμε μία κουβέντα, ειπώθηκαν κάποια πράγματα και μου ζήτησε να γίνει αυτό το τεστ. Εγώ φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα και κανέναν ενδοιασμό γιατί ήμουν 100% σίγουρη ότι είναι βιολογικός μου πατέρας. Έβλεπα κάποια σημάδια που είχαμε στο σώμα και έλεγα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι μπαμπάς μου». Πήγαμε το κάναμε το τεστ, βγήκε ότι είναι αρνητικό.

Ήταν αρκετά μεγάλο σοκ για εμένα. Τώρα που με ακούτε που είμαι ήρεμη, σχεδόν ωμή που τα λέω, είναι γιατί τα έχω μέσα μου εμπεδώσει και τα έχω περάσει 10 χρόνια από διάφορα φίλτρα για να μπορέσω να προστατεύσω τον οργανισμό μου και την προσωπικότητα μου γενικότερα. Ήταν ένα σοκ γερό. Σαφώς θύμωσα πάρα πολύ, γιατί γενικότερα όλα τα χρόνια δεν είχα τον μπαμπά μου. Εμένα ουσιαστικά με έχει μεγαλώσει ο άντρας της μαμάς μου, ο Σάββας. Του χρωστάω πάρα πολλά αυτού του ανθρώπου.

Οπότε μέχρι η μητέρα μου να παντρευτεί τον άντρα της εγώ είχα ένα κενό μέσα μου. Ήμουν 12 χρονών όταν παντρεύτηκαν. Η μαμά μου δεν το ήξερε ότι θα πήγαινα να κάνω το τεστ. Δεν ξέρω γιατί δεν της το είπα. Ίσως γιατί το θεωρούσα βέβαιο ότι θα είναι θετικό, οπότε γιατί να την ανησυχήσω, γιατί να τη στεναχωρήσω. Σε κάποιες εκπομπές τότε είχαν βγει και παίρναν πάρα πολύ το μέρος του πατέρα μου και όχι της μητέρας μου γιατί πολύ απλά δεν γνώριζαν και κάπως πήγαν να την κατηγορήσουν για πράγματα ως προς τη συμπεριφορά της απέναντι στον μπαμπά μου. Θεώρησαν ότι η μητέρα μου ήθελε να ξεγελάσει τον Βούρο. Η μητέρα μου έκανε δυο δουλειές για να μη μου λείψει τίποτα».