Εκτός αέρα το Καλό Μεσημεράκι - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός αέρα το Καλό Μεσημεράκι - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» φαίνεται πως κατάφερε να «χτυπήσει» και την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, η οποία λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών δε θα βγει σήμερα στον αέρα.

Πέρα από τις πλημμύρες που προκάλεσε, ο «Μπάλλος» έφερε και μαζικά μπλακ άουτ στην Αττική, επομένως η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ακυρώθηκε.

Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για το Καλό Μεσημεράκι

«Λόγω τεχνικών προβλημάτων η εκπομπή σήμερα δεν θα βγει ζωντανά. Θα παίξει υπερ-εκπομπάρα επανάληψη», ανακοίνωσε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη συνέχεια και ο επίσημος λογαριασμός του Καλό Μεσημεεράκι, ανέβασε την εξής ανακοίνωση:

«Εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών, η σημερινή εκπομπή αναβάλλεται αλλά θα παίξει επανάληψη εκπομπάρα».

«Όταν ο Μουτσινάς έκανε λογοπαίγνια για την ηλικία και την εμφάνιση μου κλεινόμουν σπίτι και έκλαιγα»

Συνέντευξη στην εκπομπή Τι λες τώρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη παραχώρησε η "Μενεγάκη του κάμπου", Ντέμη Αγά. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά και τα σχόλια που κάνει την ώρα της Χρυσής τηλεόρασης για τις γκάφες και τις εμφανίσεις προσώπων της επαρχιακής τηλεόρασης και μη.

Ωστόσο, έκανε και μια εξομολόγηση για την ίδια. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως όταν ο παρουσιαστής ξεκίνησε να την σχολιάζει, κλεινόταν σπίτι της και έκλαιγε.

«Πρώτη φορά πλάνο μου έπαιξε ο αγαπημένος μου φίλος Νίκος Μουτσινάς. Στην αρχή όταν έπαιζε πλάνα από την εκπομπή μου και έκανε λογοπαίγνια με την ηλικία μου και την εμφάνισή μου, κλεινόμουν δύο μέρες στο σπίτι, κρυβόμουν κάτω από την κουβέρτα και έκλαιγα. Με έκανε να κλαίω... Μετά από δύο χρόνια λοιπόν το φιλοσόφησα και είπα ότι μ΄αρέσει. Και τώρα πια μ΄αρέσει!», είπε μεταξύ άλλων η Ντέμη Αγά στην πρεμιέρα της εκπομπής(δείτε βίντεο).