Χριστίνα Μπόμπα: Επέστρεψε και πάλι στο γραφείο ύστερα από τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Επέστρεψε και πάλι στο γραφείο ύστερα από τη  γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της

Μπορεί η κακοκαιρία «Μπάλλος» να έχει εμποδίσει αρκετούς πολίτες στο να κάνουν τις συνηθισμένες τους δουλειές μιας και οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει για τα καλά, ωστόσο η Χριστίνα Μπόμπα είχε άλλη ιδέα στο μυαλό της.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή Influencer μετά την γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της, καρποί του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη, φαίνεται να επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ στο γραφείο της.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου αποκάλυψε πως θα πάει μόλις για δύο ώρες και στη συνέχεια θα γυρίσει ξανά στις κόρες της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα - Ανάρτηση

Αλαλούμ στο Κολωνάκι με Τανιμανίδη και Μπόμπα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Εδώ και τρεισήμισι μήνες έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στη ζωή τους. Ο λόγος είναι ευχάριστος φυσικά, και δεν είναι άλλος από τις δίδυμες κόρες τους! Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα δεν αφήνουν λεπτό τα δίδυμα κοριτσάκια τους - δείτε εδώ τα πρωτότυπα ονόματα που αποφάσισαν να τους δώσουν - και το YOU τούς συνάντησε όλους μαζί στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Μαζί τους ήταν και η κουμπάρα τους, Μαρίνα Βερνίκου, η οποία, έχοντας μεγαλώσει τρία δικά της παιδιά μπορεί να τους δώσει τα φώτα της και να τους βοηθήσει στην καθημερινότητά τους. Ο μπαμπάς Σάκης, πάντως, ήταν εκείνος που κανόνιζε το... δρομολόγιο, προσέχοντας τους δρόμους, ώστε να είναι ασφαλείς για τα καροτσάκια των μικρών, κρατώντας τη μία σφιχτά στην αγκαλιά του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν σταμάτησε να καμαρώνει για τις κόρες του, να τις βγάζει φωτογραφίες και βίντεο και να λέει συνέχεια: «Κοίτα τι όμορφες που είναι», σε όσους περαστικούς κοιτούσαν.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη - Φωτογραφίες: Papadakis Press

Δεν είναι μυστικό πως του έχουν πάρει τα μυαλά, αφού συχνά μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα μαζί τους και σε κάθε περίπτωση δεν κρύβει πως είναι χαζομπαμπάς, με μόνο «αντίπαλο» στη γονεϊκή αγάπη, τη Χριστίνα του, που έχει δηλώσει: «Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ».

 Τανιμανίδης και Μπόμπα

 Τανιμανίδης και Μπόμπα περιοδικό YOU