Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Παντρεύεται η Υρώ Λούπη με τον Σωτήρη Καλυβάτση;

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Παντρεύεται η Υρώ Λούπη με τον Σωτήρη Καλυβάτση;
News 14.10.2021 16:48
Από Ίρις Βίλα

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open, βρέθηκε σήμερα 14/10 καλεσμένη η Υρώ Λούπη η οποία μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί στη σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύντροφό της καθώς ρωτήθηκε για το αν πρόκειται να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους αλλά και για το αν οι δυο τους μένουν μαζί.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν σκέφτονται τον γάμο με τον αγαπημένος της καθώς ο γάμος είναι μια υπογραφή. Ωστόσο στην συνέχεια αποκάλυψε πως: «Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι με τον Σωτήρη Καλυβάτση». Δείτε επίσης την φωτογραφία που δημοσίευσε και "έριξε" το Instagram.

Η Υρώ Λούπη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Δύσκολες ώρες για τον Σωτήρη Καλυβάτση και την σύντροφό του, Ηρώ Λούπη...

Πριν από λίγες ώρες ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η σύντροφός του, Ηρώ Λούπη, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό εκείνης στο instagram αποκάλυψαν πως ο ηθοποιός έχει πέσει θύμα χάκερ.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν, ο ηθοποιός έχει μεριμνήσει ήδη προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, ενώ σημείωσαν ότι ο απατεώνας ζητά τους ακολούθους του τα προσωπικά τους στοιχεία.

«Προσοχή. Αυτός ο λογαριασμός είναι ψεύτικος και ζητά από αυτούς που τον ακολουθούν προσωπικά στοιχεία και ήδη έχω πάρει τα μέτρα μου παρακαλώ κάντε τον αναφορά», σημείωσαν και δημοσίευσαν το ψεύτικο προφίλ.

Δείτε το ψεύτικο προφίλ που δημιουργήθηκε σε βάρος του Σωτήρη Καλυβάτση στο Instagram:

Καλυβάτσης θύμα χάκερ

Πρόσφατα είχε μιλήσει και για τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Για πρώτη φορά ο Σωτήρης Καλυβάτσης μιλά για τη σχέση του με την Ηρώ Λούπη! (βίντεο)

Η Ηρώ Λούπη μιλάει για όλα στο νέο τεύχος του YOU

Share