Άλλος άνθρωπος μετά το Survivor 4 η Κάτια Ταραμπάνκο - Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής Glam Wars

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος μετά το Survivor 4 η Κάτια Ταραμπάνκο - Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έκανε το πρωί της Πέμπτης (14/10) η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής που θα αναλάβει στο Open, το Glam Wars.

Το μοντέλο εμφανίστηκε εντελώς αλλαγμένο, λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή της στο Survivor 4. Συγκεκριμένα, είχε κάνει μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία της έδωσε νέο αέρα.

Η νέα εμφάνιση της Κάτιας Ταραμπάνκο

«Είμαι ενθουσιασμένη, συγκινημένη και είναι μια ευκαιρία που ήθελα πάρα πολύ. Είναι μια ευκαιρία την οποία την ήθελα πάρα πολύ και θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω και παρουσίαση σε όσους με εμπιστεύτηκαν.

Με την κριτική επιτροπή έχουμε καλή αρμονία, που νομίζω ότι είναι σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Δεν θα ταίριαζε στην παρουσίαση η Κάτια Ταραμπάνκο»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε σήμερα 16/9 ο Λάκης Γαβαλάς. Ο ίδιος μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την παρουσία του στην τηλεόραση αλλά και για την συμμετοχή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο ρόλο της παρουσιάστριας.

Ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ανήκω σε ένα κανάλι που λέγεται ΣΚΑΙ και είμαι κριτής στο My style rocks. Γιατί να μετακινηθώ όταν σχεδόν έχω αγοράσει την καρέκλα μου; Δεν θα ταίριαζε η Κάτια Ταραμπάνκο στην παρουσίαση. Θέλω να πάμε σε άλλο όνομα και άλλο επώνυμο, είπαμε πολλά γι αυτό», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς συμπλήρωσε: ««Μου ζητήθηκε να είμαι στο “Dancing with the stars” αλλά δεν… Θα πρέπει να με ρωτήσετε αν υπάρχουν καλοί στυλίστες στην τηλεόραση. Αυτό είναι το δράμα το μεγάλο των παρουσιαστριών. Δεν υπάρχουν στυλίστες στην τηλεόραση, βγάζουν καρναβάλια τις παρουσιάστριες».