Τραγικές ώρες για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο - Πλημμύρισε το μαγαζί του

«Δεν υπάρχει σωτηρία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγικές ώρες για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο - Πλημμύρισε το μαγαζί του

Χαμός επικρατεί στην χώρα και ειδικότερα στην Αθήνα με την κακοκαιρία Μπάλλος που έχει ξεσπάσει από το πρωί της Πέμπτης (14/10). Μάλιστα, το μαγαζί του Κώστα Αναγνωστόπουλου πλημμύρισε.

Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τα νερά μέσα στο μαγαζί του.

«Εμείς τι θα κάνουμε ρε παιδιά που έχουν βουλώσει τα φρεάτια και έχει πλημμυρίσει το μαγαζί μας; Δεν υπάρχει σωτηρία. Έτσι όπως πάει η δουλειά ή θα καούμε ή θα πνιγούμε. Ό, τι κάνουμε μόνοι μας», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στα βίντεό του.

Τραγικές ώρες για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

Συναγερμός από τον Σάκη Αρναούτογλου για τον «Μπάλλο» - «Μεγάλος κίνδυνος στην Αττική»

Το δικό του «καμπανάκι» χτυπά για τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην κακοκαιρία «Μπάλλος» και στις περιοχές που θα «χτυπηθούν» περισσότερο μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε για ένα νέο καιρικό σύστημα, που θα διατηρήσει και αύριο (15/10) τα έντονα φαινόμενα με μπόρες, βροχές και ισχυρές καταιγίδες με δυνατούς ανέμους, απασχολώντας τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μεγάλη διαφορά, από τους 9 βαθμούς στα Βόρεια έως τους 28 στην Κρήτη, ενώ στην Αττική ο υδράργυρος θα φτάσει τους 21 βαθμούς με επικίνδυνα φαινόμενα, αλλά εξασθένησή τους από το βράδυ της Παρασκευής, τη στιγμή που ο «Μπάλλος» έχει κατακλύσει το Λεκανοπέδιο.

Τις επόμενες μέρες ο καιρός θα σημειώσει εμφανή βελτίωση και τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν, αλλά η ψύχρα δε θα λείψει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναμένοντας να δούμε το αν θα επηρεαστούμε από τις θερμές μάζες που θα έρθουν στην υπόλοιπη Ευρώπη.