Αλέξης Πρεβενάς: "Αν πλήγωσα ανθρώπους..." - Η νέα του ανάρτηση μετά την σύλληψη με ναρκωτικά

Το μήνυμα όλο νόημα του πρώην παίκτη του The Voice

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλέξης Πρεβενάς:

Σε μια νέα ανάρτηση προχώρησε ο Αλέξης Πρεβενάς, ο πρώην παίκτης του The Voice ο οποίος πριν λίγες μέρες συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ενώ μετά από δυο εικοσιτετράωρα στο κρατητήριο αφέθηκε ελεύθερος.

Ο τραγουδιστής λίγο αργότερα εμφανίστηκε στις κάμερες και παραδέχτηκε πως έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και πως όλο αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Η νέα ανάρτηση του Αλέξη Πρεβενά

Ο Αλέξης Πρεβενάς δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook από την πρώτη εμφάνιση στο μαγαζί που δουλεύει, λίγο μετά τη σύλληψή του στο οποίο ακούγεται να λέει: “Χαρισμένο για όλες εκείνες τις στιγμές που τσαλακωνόμαστε και βρίσκουμε το θάρρος και τη δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας”.

Στο βίντεο μάλιστα έγραψε: “Κι αν πλήγωσα ανθρώπους, ήξερα πως πριν το κάνω τους έδωσα τα πάντα μα δεν εκτίμησαν τίποτα”.

«Έκανα ένα λάθος»

Ο κακός χαμός είχε γίνει μετά την είδηση πως τραγουδιστής που είχε περάσει από το The Voice, συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με την εκπομπή t-live του ALPHA,ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Μάλιστα, η απολογία του τραγουδιστή διήρκησε περισσότερες από τέσσερις ώρες, ενώ κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια Πειραιά έκανε δηλώσεις. Μέσα σε όλα θέλησε να διευκρινίσει πως σε όλη αυτή την ιστορία δεν εμπλέκεται η σύντροφός του.

Ο τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένα λάθος ήταν, δεν είναι κακό να το παραδεχτώ. Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν, δεν θα έκανα ποτέ, οπότε δεν ισχύει τίποτα από όσα λένε. Ήταν για προσωπική χρήση. Να ηρεμήσω λίγο και θα τα πούμε».