«Δεν θα ήθελα να παίξω στις Άγριες Μέλισσες»

Η αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θα ήθελα να παίξω στις Άγριες Μέλισσες»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (14/10) ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου. Ο ίδιος μέσα σε όλα απέρριψε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει μελλοντικά στις «Άγριες Μέλισσες» ενώ πρόσφατα είχε δώσει συνέντευξη και στο περιοδικό YOU.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Παπατριανταφύλλου για τις Άγριες Μέλισσες

«Είχα κάνει μια συνεργασία στην τηλεόραση στις “Ηρωίδες” και δεν είχα περάσει πολύ καλά. Δεν ήταν οι καλύτερες συνθήκες για να γνωριστώ με την τηλεόραση. Δεν θα ήθελα να παίξω στις “Άγριες Μέλισσες”. Πρόπερσι θα σου έλεγα ναι, φέτος θα σου πω όχι. Είχα μάθει όλα τα προηγούμενα χρόνια να ζω με πολύ λίγα χρήματα και να κάνω δεύτερη δουλειά και να εργάζομαι στο περίπτερο της οικογένειάς μου».

Για τις καταγγελίες στο θέατρο είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο χώρος μας σήκωσε κεφάλι. Ο Λιγνάδης ήταν καθηγητής μου στη σχολή και μου συμπεριφερόταν μια χαρά. Είχα ακούσει όμως για όλα αυτά. Στα 18, μου έτυχε κάστινγκ για κινηματογραφικό ρόλο από σκηνοθέτη για τον οποίο έχουν υπάρξει καταγγελίες. Του είπα φύγε από μπροστά μου μη σε πλακώσω στις σφαλιάρες».

«Με έχουν σταματήσει στο φανάρι και μου φώναζαν είσαι...»

Τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου υποδέχτηκε η εκπομπή The 2night Show, τον ηθοποιό που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

«Δεν τα πήγαινα καλά με την τηλεόραση. Δεν με ήθελε, δεν την ήθελα. Είναι μία νέα πίστα για μένα που μου αρέσει πια. Σαν θεατής δεν τρελαίνομαι» είπε αρχικά.

«Το αγαπάω το περίπτερο. Είναι το δέντρο που περιποιούμαστε όλο τον χρόνο για να βγάλει καρπούς και να ζήσουμε», συνέχισε αποκαλύπτοντας πως συνεχίζει να δουλεύει στο περίπτερο της οικογένειας του παρά τη φήμη που έχει δει.

Πολλοί τον αποκάλεσαν τον… σωσία του Γιώργου Γεροντιδάκη και μάλιστα δεν έλειψαν και οι φορές που τον μπέρδευαν για τον Μελέτη από τις «Άγριες Μέλισσες».

«Η αλήθεια είναι ότι με έχουν σταματήσει στο φανάρι και μου φώναζαν είσαι ο Μελέτης από τις “Άγριες Μέλισσες”;» είπε γελώντας.