"Με την Κατερίνα χωρίσαμε γιατί ήταν..." - Ο Κρατερός Κατσούλης σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά

"Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί σε άλλα ζευγάρια αλλά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ήταν ο Κρατερός Κατσούλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day. Το βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15/10. Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την υγεία του, για τα επαγγελματικά του αλλά και για τον λόγο που έπεσαν τίτλοι τέλους στον γάμο του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Έχασα 15 κιλά από τον Οκτώβριο» είπε για την αλλαγή στην εμφάνισή του.

«Δεν έχει πάψει η τηλεόραση απλώς δεν θέλω να κάνω 15 πράγματα μαζί. Δεν μετάνιωσα που ήμουν στην τηλεόραση. Δεν έχει νόημα να μετανιώνεις για κάτι που ήθελες πολύ και το υπερασπιζόσουν. Έκανα παραπάνω τηλεόραση από όσο θα ήθελα εν τέλει. Ήταν πάρα πολύ πρωί το «Στη φωλιά των Κου Κου». Όταν κάνεις θέατρο δεν μπορείς να κοιμάσαι 6 ώρες» εξήγησε.

Η αναφορά του Κρατερού Κατσούλη στο διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου

«Με την Κατερίνα δεν χωρίσαμε γιατί κάναμε εκπομπή μαζί. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί σε άλλα ζευγάρια. Ήταν πράγματα δικά μας. Το διαζύγιο με την Κατερίνα δεν θεωρώ ότι ήταν ατυχής κατάληξη. Με πολύ σεβασμό στα παιδιά μας, αποφασίσαμε με την Κατερίνα έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και αυτό είναι υπέροχο».

Ο ηθοποιός έχε κάνει στροφή στη ζωή του και φροντίζει πολύ την υγεία του.

Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μια τεράστια καμπάνα. Από τότε αποφάσισα να κάνω αυτά που θέλω. Είναι ωραίο να αναρωτηθούμε γιατί αυτά που αγαπάμε να τα κάνουμε αργότερα, δεν θα έπρεπε να είναι ανάποδα;».

Ερωτευμένη και σε σχέση ξανά η Κατερίνα Καραβάτου - Ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού Ciao η παρουσιάστρια η οποία αλλάζει σελίδα και στην επαγγελματική της ζωή, βρίσκεται ήδη σε μια σχέση με σκηνοθέτη, με τον οποίο μάλιστα είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τον οποίο τους ενώνει αμοιβαία τρυφερότητα και εκτίμηση και είναι μια σχέση η οποία πηγαίνει πολύ σιγά και δοκιμαστικά, καθώς κανείς από τους δυο δεν βιάζεται, ιδιαίτερα εκείνη που έχει χωρίσει πρόσφατα.