Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τι συνέβη στο μαιευτήριο - Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής για την ετοιμόγεννη Κατερίνα Στικούδη

Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Τι συνέβη στο μαιευτήριο - Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής για την ετοιμόγεννη Κατερίνα Στικούδη
News 15.10.2021 09:24
Από Youweekly Team

Μπορεί το πρωί της Πέμπτης 14/10 να μπήκε μαιευτήριο αλλά το πρωί της Παρασκευής 15/10 βγήκε... και ήταν ακόμα έγκυος! Η Κατερίνα Στικούδη παρά το προγραμματισμένο ραντεβού που είχε με τον γιατρό της, δεν έγινε ακόμα μανούλα αφού ο μικρός δεν είχε πάρει σωστή θέση για να βγει!

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Κατερίνα Στικούδη

Το πρωί της Παρασκευής 15/10 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο “Happy Day” αποκάλυψε πως η Κατερίνα Στικούδη δεν γέννησε ακόμη και πως πήρε προσωρινά εξιτήριο καθώς το μωράκι της δεν είχε πάρει τη θέση που πρέπει.

«Να σας δώσουμε κάποιες πληροφορίες γιατί χθες κυκλοφόρησε πολύ έντονα η φήμη ότι γεννάει η Κατερίνα Στικούδη σήμερα. Το ανακοίνωσε και η Κατερίνα Καινούργιου που έχει καλό ρεπορτάζ ότι μπήκε στο μαιευτήριο αλλά οι πληροφορίες την θέλουν να πήρε εξιτήριο προσωρινά γιατί το μωράκι δεν πήρε θέση αλλά μέχρι την Κυριακή θα συμβεί το ευτυχές γεγονός. Το Κατερινάκι είναι πιο έτοιμο από ποτέ», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι αναρτήσεις που ανέβασε πριν λίγες ώρες κατά την παραμονή της στο μαιευτήριο

Κι όσο βρισκόταν εν αναμονή του βρέφους η τραγουδίστρια, έκανε κάποιες αναρτήσεις στα social media της και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram! Έβγαλε νέο τραγούδι και ανέβασε πρόμο βιντεάκια!

Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη γέννησε

Κατερίνα Στικούδη εγκυος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εκτός J2us εκτάκτως η Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη: Στο νέο της βίντεο κλιπ χορεύει με φουσκωμένη την κοιλιά - Μόλις κυκλοφόρησε

Share