Συγκλονίζει ο Πάρης Σκαρτσολιάς - «Τα όργανά του έσβηναν ένα ένα, έκανε χημειοθεραπείες που τον διέλυαν»

Η απίστευτη εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Πάρης Σκαρτσολιάς - «Τα όργανά του έσβηναν ένα ένα, έκανε χημειοθεραπείες που τον διέλυαν»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, ο οποίος του κόστισε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε πώς έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς του ενώ εξήγησε πως το θέατρο βοήθησε πολύ στο να συνέλθει.

Οι δηλώσεις του Πάρη Σκαρτσολιά για τον θάνατο του πατέρα του

Πριν λίγο καιρό έχασες τον μπαμπά σου; Πώς το διαχειρίστηκες όλο αυτό;

Ήταν νέος άνθρωπος, είχε μια χρόνια ασθένεια που εκ των υστέρων μάθαμε ότι θα τον σκότωνε. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολη κατάσταση, αλλά ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τόσο τη ζωή και ό,τι και αν περνούσε σωματικά, θα πήγαινε για τσίπουρα και θα έλεγε «έλα να πιούμε σε μένα που θα ζήσω άλλα 20 χρόνια». Ήθελε να πηγαίνει σινεμά, διακοπές, παράλληλα με όλα τα φρικτά που του συνέβαιναν. Οπότε δεν σού δίνει την ευκαιρία να απελπιστείς, σου έδινε το αντίθετο. Τελικά έφυγε από κάτι άσχετο, από ένα τροχαίο.

Πώς έγινε;

Ήταν ένα σοβαρό τροχαίο στο οποίο δεν έπαθε κανείς τίποτα, μόνο κάτι μελανιές. Πήγε λοιπόν, ο πατέρας μου στο νοσοκομείο, οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές, αλλά έμεινε προληπτικά. Από το τρακάρισμα ο οργανισμός του είχε πάθει σοκ, όπως συμβαίνει σε πολλούς. Ένα βράδυ κοιμήθηκε και παρότι την επόμενη μέρα ή τη μεθεπόμενη θα έβγαινε, από το σοκ και τις χημειοθεραπείες, άρχισαν ένα ένα τα όργανα να σβήνουν.

Πάρις Σκαρτσολιάς θάνατος πατέρα

Έφυγε στον ύπνο του και με τη σκέψη ότι αύριο θα έβγαινε από το νοσοκομείο. Είχε καρκίνο, έκανε χημειοθεραπείες που τον διέλυαν, είχε το τρακάρισμα και παρόλα αυτά οι τελευταίες κουβέντες του ήταν να βγει και να συνεχίσει τις διακοπές του. Δεν έπαιρνε χαμπάρι, ήταν θηρίο. Αυτό είναι ευλογία, πάσα από τον Θεό.

Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση..

Δεν είχα προετοιμαστεί γιατί δεν ήταν να συμβεί. Δεν είχα «γιατί» και αυτό είναι σημαντικό. Θέλοντας και μη το θέατρο λειτούργησε θεραπευτικά μετά τον θάνατο του πατέρα μου.

Όλα όσα δεν γνώριζες για τον Πάρι Σκαρτσολιά

Είναι γνωστός για τον ρόλο του ''Μανωλάκη'' από το ''Καφέ της Χαράς'', αλλά και για εκείνον του ''Τεό'' στο ''Ταμάμ''.

Ορόσημο για την καριέρα του αποτέλεσε η σειρά Το καφέ της Χαράς τις σεζόν 2003-2006, ως το παιδί του πρωταγωνιστή της σειράς.

Όταν ενηλικιώθηκε, σπούδασε για δύο έτη δημοτική εκπαίδευση, ενώ με την παρότρυνση της Κερασίας Σαμαρά, η οποία ήταν η τηλεοπτική του μαμά στο ¨Καφέ της Χαράς¨ σπούδασε για δύο μόνο έτηυποκριτική στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Ενώ στη συνέχεια το 2014 ακολούθησε η συμμετοχή του στηναι τηλεοπτική σειρά Ταμάμ, στον ρόλο του Τεό, ρόλος που κράτησε εώς το 2014.

Εκτός από την ηθοποιία, ο Σκαρτσολιάς έχει ασκήσει και το επάγγελμα του μουσικού. Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με τον συμπρωταγωνιστή και φίλο του από το ''Ταμάμ'', Γιάννη Χατζηγεωργίου, δημιουργώντας το συγκρότημά τους "RadioAct", στο οποίο έπαιζαν κυρίως alternative rock μουσική, αλλά είχαν βγάλει και κάποια δικά τους τραγούδια. Το συγκρότημα αυτό έγινε ευρέως γνωστό λόγω της σειράς στην οποία έπαιζαν ο Γιάννης και ο Πάρης.

Ακόμη, είχε ανεβάσει με ένα φίλο του χιουμοριστικού τύπου βίντεο στο Youtube στο κανάλι ''Αδιόρθωτοι''.

Τέλος το 2020 ένώ είχε τελειώσει τις σπουδές του στο Θέατρο Τέχνης το 2019, αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο Του Μάνου ( Εμανουήλ) Πώπωτα στο Το Καφέ της Χαράς και ταυτόχρονα έλαβε μέρός τη σεζόν 2019-2020 στην παράσταση ¨ Μικρές αλεπούδες¨ και πρωταγωνίστησε την ίδια σεζόν στο Η Σαμάνθα και ο Μαξ, στο βυθό της ασφάλτου.