Αγγελική Νικολούλη: «Η πρόταση από το MEGA ήρθε την κατάλληλη στιγμή»

«Το Τούνελ το έβλεπα σαν δεύτερο παιδί μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγγελική Νικολούλη: «Η πρόταση από το MEGA ήρθε την κατάλληλη στιγμή»

Η Αγγελική Νικολούλη αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα πλέον μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», όπου έχει αγαπηθεί αρκετά από τοπ κοινό τα τελευταία χρόνια. Δείτε εδώ το επίσημο τρέιλερ της εκπομπής.

Μάλιστα, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής», η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε πως: «Τόσα χρόνια στην έρευνα του “Τούνελ” έχω καλλιεργήσει το κριτήριο να αντιλαμβάνομαι πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για μία αλλαγή. Ένιωθα την ανάγκη για ανανέωση όχι μόνο δική μου αλλά και των τηλεθεατών.

Υπήρχαν όλα αυτά τα χρόνια δελεαστικές προτάσεις και δεν αναφέρομαι στις οικονομικές γιατί για μένα το χρήμα δεν έχει τον πρωτεύοντα ρόλο. Η αλλαγή στην ώρα της εκπομπής έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη Mega-λη απόφαση. «Το Τούνελ το έβλεπα σαν δεύτερο παιδί μου. Έδωσα και δίνω την ψυχή μου στην έρευνα».

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την μεταγραφή της στο Mega

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του Mega για την έναρξη της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη, η έμπειρη παρουσιάστρια θέλησε να στείλει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρώτο της μήνυμα στους τηλεθεατές της.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προγράμματα του σταθμού που θα βλέπει φέτος, ενώ έστειλε τη θετικής της ενέργεια σε όλους τους συναδέλφους της.

«Γειά σας! Εδώ είμαστε στο Mega! Στο νέο και γεμάτο πρόγραμμά μας, οι ώρες του τηλεθεατή θα έχουν ενδιαφέρουν. Τι θα βλέπω εγώ στο κανάλι μας; Όλα θέλω να τα βλέπω να έχω μία γενική εικόνα να ενημερώνομαι. Επιλέγω τον Νίκο Ευαγγελάτο, γιατί ξέρει να καλύπτει καλά την επικαιρότητα. Θέλω να δω και τις ανθρώπινες ιστορίες της Δώρας Αναγνωστοπούλου.

Να στείλω τη θετική μου ενέργεια στους συναδέλφους, και στα κορίτσια, τις παρουσιάστριες που έχουν κερδίσει με τον αγώνα τους και τη δουλειά τους, την αγάπη σας. Ελένη, Ελεονώρα, Μαρία, Σίσσυ, Σμαράγδα, Κατερίνα, Δανάη», είπε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αγγελική Νικολούλη.