Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πολύ δυσάρεστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα

Τι συνέβη;

Πολύ δυσάρεστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα
News 15.10.2021 14:10
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πως η συναυλία που είχε προγραμματίσει σήμερα στο θέατρο Άλσος ακυρώθηκε λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών με την κακοκαιρία «Μπάλλος».

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε την ανακοίνωση του θεάτρου στην οποία εξηγείται και τι ακριβώς θα συμβεί με τα εισιτήρια που είχαν πωληθεί.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

«Λόγω των έκτακτων προβλέψεων για ακραία και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπήρεσία, η παράσταση «MELISSES and Friends με guest την Τάμτα και τον Toquel» που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στο Θέατρο ΑΛΣΟΣ θα ακυρωθεί», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Χρήστος Μάστορας συναυλία

Οδηγίες προς τους πολίτες για τη κακοκαιρία

Οδηγίες προς τους πολίτες απευθύνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Χαρακτηριστικά, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

  • Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
  • Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
  • Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους.
  • Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων (κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών).
  • Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.
  • Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
  • Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Χρήστος Μάστορας

"Λιώνει" ο Χρήστος Μάστορας με την βαφτιστήρα του - "Ήρθα στη ζωή σου για να σου δώσω..."

Share