Φαίη Σκορδά: Την έπαιρναν τηλέφωνο on air - «Χίλια συγγνώμη...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Την έπαιρναν τηλέφωνο on air - «Χίλια συγγνώμη...»

Στην σημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Πρωινό» το τηλέφωνο της Φαίης Σκορδά δεν σταμάτησε να χτυπά on air. Πιο συγκεκριμένα, κλειστά είναι για προληπτικούς λόγους ασφαλείας τα σχολεία, καθώς και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί εξαιτίας του σαρωτικού περάσματος της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Εξαιτίας της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων οι σχολικές μονάδες είναι κλειστές στην περιφέρεια Αττικής και τα παιδιά της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα είναι στο σπίτι και έπαιρναν τηλέφωνο τη μαμά τους.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χίλια συγγνώμη χτυπά συνέχεια το κινητό μου επειδή δεν είχαν τα παιδιά σχολείο, είναι και Παρασκευή και κανονίζονται διάφορα».

Ενώ μετά από λίγο απευθύνθηκε στον Γιώργο Λιάγκα όπου του είπε χαρακτηριστικά: «Γιώργο, σε παρακαλώ μπορείς να πάρεις τον Γιαννάκη τηλέφωνο να του πεις ότι θα πάει στο σπίτι η Άννα Μαρία;».

Το περιστατικό με την Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό»

Ατάκα "φωτιά" στο Πρωινό για τον γάμο Λιάγκα - Σκορδά: «Δεν ξαναπαντρεύονται;»

Στην εκπομπή Πρωινό παραχώρησε συνέντευξη ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην επιστροφή του στις πίστες αλλά και στη συμμετοχή του στο J2US στο πλευρό της Σάσας Σταμάτη.

Αμέσως μετά λοιπόν την προβολή της συνέντευξης, η Φωτεινή Πετρογιάννη ενημέρωσε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για ένα απόσπασμα από την συνέντευξη το οποίο και δεν έπαιξε στον τηλεοπτικό αέρα. Θέλοντας να μάθουν τι είπε ο καλεσμένος τους, δεν περίμεναν αυτό που θα άκουγαν.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης δευτερόλεπτα πριν τη συνέντευξη ρώτησε την δημοσιογράφο αν υπάρχουν εξελίξεις στο Πρωινό, καθώς νόμιζε ότι το πρώην ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και ξαναπαντρεύονται, αφού έτσι αναφέρουν δημοσιεύματα.

«Συνέβη εκεί στο Πρωινό κάτι αυτό τον καιρό; Κάτι που να το αναφέρω κι εγώ; Δεν ξαναπαντρεύονται;», ανέφερε μεταξύ άλλων.