Μίνα Αρναούτη: «Ακόμη και αν έπαιρνα λεφτά από τον Παντελίδη, δεν ήταν ανήλικος»

Η ανάρτηση που έκλεισε στόματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μίνα Αρναούτη: «Ακόμη και αν έπαιρνα λεφτά από τον Παντελίδη, δεν ήταν ανήλικος»

Μία αποστομωτική ανάρτηση αποφάσισε να κάνει πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μίνα Αρναούτη, η οποία κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για το αν έχει πάρει κάποια στιγμή χρήματα από τον Παντελή Παντελίδη.

Η Μίνα Αρναούτη έκανε ένα Q&A και πέρα από τις απαντήσεις που έδωσε για τη δικαστική διαμάχη με την οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή, εξήγησε πως το μόνο που πήρε από τον Παντελή Παντελίδη ήταν δύο πακέτα τσιγάρα.

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη

«Πέρα από δυο πακέτα τσιγάρα (τότε κάπνιζα και λίγο) δεν έχω πάρει τίποτα ποτέ. Ακόμα όμως και αν έπαιρνα δεν ήταν ανήλικος. Αν κάποιος θέλει να δώσει κάτι είναι δική του υπόθεση και θα έχει τους λόγους του. Δεν αφορά κανέναν άλλον», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Μίνα Αρναούτη Παντελής Παντελίδης

Το αδημοσίευτο βίντεο με τον Παντελή Παντελίδη που έχει στο κινητό της

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mykonos Live έκανε η Μίνα Αρναούτη η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στο κινητό της έχει ένα αδημοσίευτο βίντεο του Παντελή Παντελίδη στο οποίο τραγουδάει ένα κομμάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει.

Μετά τα όσα έχουν γίνει με τη δικαστική της διαμάχη με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη εξήγησε πώς βιώνει όλη αυτή την κατάσταση που ζει από την μέρα του τραγικού τροχαίου.

«Ήταν για αναρτήσεις που έκανα στο Facebook. Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Θα αποφασίσει το δικαστήριο. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση. Με βοήθησαν για να συγκεντρώσω τα λεφτά. Δεν δουλεύω. Με βοηθούν η μαμά μου και ο σύντροφός της.

Κανένας δεν ήθελε αυτό που συνέβη. Έχω να πω ότι έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν το έχει κανένας. Το έχω ηχογραφημένο, ολόκληρο. Πολλές φορές το ακούω και μου μένει και το σιγοτραγουδάω όλη μέρα, χωρίς να έχει παίξει ποτέ και πουθενά. Είναι κληρονομιά μου. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βιντεάκι και έμεινε στο κινητό. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ», είπε αρχικά η Μίνα Αρναούτη.

Ακόμα, η Μίνα Αρναούτη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε εκείνους που πίνουν και στη συνέχεια οδηγούν: «Όταν πίνουμε αφήνουμε το αμάξι. Δεν παίρνουμε στον λαιμό μας τις ζωές που έχουμε μαζί μας. Η ζωή είναι πολύτιμη. Μπορεί σε 1 δευτερόλεπτο να μην είσαι εδώ. Ζούμε κάθε μέρα από θαύμα».