"Λύγισε" ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον αέρα της εκπομπής

«Μπάλωνε τις αταξίες μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» του MEGA, βρέθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος με αφορμή την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μέσα σε όλα ο ίδιος ήταν φανερά συγκινημένος μόλις άρχισε να μιλάει για την γιαγιά του, την Κατίνα Παξινού καθώς αποκάλυψε επίσης πως εκείνη τον μεγάλωσε.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για μένα ήταν η γιαγιά μου, ήταν ένας κανονικός άνθρωπος. Στο σπίτι, μαγείρευε, έπλεκε, κεντούσε, μου έκανε όλα τα χατίρια, μπάλωνε τις αταξίες που έκανα. Εγώ κάπνιζα και το ήξερε μόνο αυτή. Με έπαιρνε μαζί της στα ταξίδια. Εγώ την έβλεπα σαν γιαγιά μου.

Στο θέατρο μεταμορφωνόταν πάνω στη σκηνή, γινόταν ένας άλλος άνθρωπος».

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου στην «Ελένη»

Λίγα λόγια για την ζωή του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος (10 Αυγούστου 1947) είναι Έλληνας ηθοποιός με σημαντική καριέρα στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Safe Sex και Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο, ενώ στο θέατρο έχει παίξει σε έργα των Ευριπίδη, Αριστοφάνη, Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, Χένρικ Ίψεν, Λουίτζι Πιραντέλο, Νότη Περγιάλη και πολλών άλλων.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, όπου και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Είναι εγγονός της Κατίνας Παξινού και βαφτισιμιός του Αλέξη Μινωτή. Διετέλεσε για 17 χρόνια εκφωνητής του δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ, μη όντας δημοσιογράφος, όταν ο τότε Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ (1974-1975) Δημήτρης Χορν προώθησε για τη θέση αυτή ηθοποιούς αντί δημοσιογράφων.

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος The 2night show