Ερωτοχτυπημένος ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος - Η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά

Η τρυφερή κίνηση στην κάμερα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ερωτοχτυπημένος ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος - Η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Νίκος Μπάρκουλης, ο γιος του ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, τον οποίο απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο στο J2US (δείτε εδώ την τελευταία εμφάνισή τους). Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση και είναι full in love!

Ο νεαρός tiktoker κάνει ντουέτο με την Εβελίνα Νικόλιζα και σίγουρα είναι ένα από τα ζευγάρι που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό μουσικό σόου. Μάλιστα, η δημοσιογράφος της εκπομπής τους ζήτησε να δείξουν στην κάμερα το φόντο του κινητού τους.

Ο Νίκος Μπάρκουλης τότε λοιπόν αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος και ότι βρίσκεται σε σχέση για αυτό και έχει για φόντο μια φωτογραφία με την σύντροφό του.

«Έχω στην οθόνη του κινητού μου φωτογραφία με την κοπέλα μου. Είμαι αρκετά in love», είπε χαρακτηριστικά.

Ατύχημα για τον Νίκο Μπάρκουλη στη σκηνή του J2US

Ο Νίκος Μπάρκουλης είναι ένα από τα νεαρά ταλέντα που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου (25/9) στην πρεμιέρα του J2US. Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως όσο βρισκόταν πάνω στη σκηνή του J2US είχε ένα ατύχημα.

Συγκεκριμένα εξήγησε πως βγήκε ο ώμος από τη θέση του, με αποτέλεσμα να πονάει πάρα πολύ την ώρα που έπρεπε να τραγουδήσει στο πλευρό της Εβελίνας Νικόλιζα.

«Ο ένας ώμος μου, δεν ξέρω αν φαίνεται, αλλά είναι πιο κάτω. Είχα ένα ατύχημα και βγήκε ο ώμος μου από τη θέση του», είπε χαρακτηριστικά.