Άντζελα Γκερέκου: "Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε..." - Ξέσπασε για τις φήμες περί νέας σχέσης

"Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άντζελα Γκερέκου:

Ένα δημοσίευμα σχετικά με την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα με την νέα της σχέση με έναν γοητευτικό επιχειρηματία θέλησε να σχολιάσει η Άντζελα Γκερέκου. Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλο φαίνεται μάλιστα φανερά ενοχλημένη.

Η ίδια -που την απολαμβάνουμε φέτος στην Γη της Ελιάς- ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στην αγκαλιά του Τόλη Βοσκόπουλου και βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.

Η απάντηση της Άντζελα Γκερέκου στις φήμες που την θέλουν να είναι σε σχέση με επιχειρηματία

«Δεν ειχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλά επειδή βλέπω οτι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα απο το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κανω. Το μονο που μου έρχεται στο μυαλό είναι οτι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται!

Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μολις πριν 3 μήνες! Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…» Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!».

Η Άντζελα Γκερέκου τραγουδάει Τόλη Βοσκόπουλο στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

Η Άντζελα Γκερέκου, επέστρεψε λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς και πριν από λίγη ώρα, ανέβηκε ένα υπέροχο βίντεο στα social media, στο οποίο η ίδια τραγουδάει ένα κομμάτι του αγαπημένου της μαζί με τη Μάρω Κοντού και τη Λυδία Κονιόρδου.

Η Άντζελα Γκερέκου προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της μετά τον χαμό του συζύγου της. Αυτόν τον καιρό έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις με τις οποίες θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη που της έδειξε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασε.

Όπως δείχνει λοιπόν, δεν μπορεί λεπτό να ξεχάσει τον αγαπημένο της και η σκηνή που τραγουδάει το «πριν χαθεί το όνειρό μας», είναι απλά ανατριχιαστική.