«Έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της η Φαίη Σκορδά - «Όλα έχουν αλλάξει...»

Τι συμβαίνει με το Πρωινό;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της η Φαίη Σκορδά - «Όλα έχουν αλλάξει...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε το πρωί του Σαββάτου (16/10) η Φαίη Σκορδά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει τον τελευταίο καιρό το Πρωινό καθώς και στις αλλαγές που έχει ακουστεί πως θα γίνουν.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εξήγησε πως τον τελευταίο καιρό έχουν αλλάξει πολλά στο τηλεοπτικό τοπίο, ενώ τόνισε πως χαίρεται που φέτος υπάρχουν πολλές εκπομπές.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

«Επειδή όλα έχουν αλλάξει τίποτα δεν είναι δεδομένο θα μπορούσα να το σκεφτώ για κάτι άλλο, είχα προτάσεις αλλά εντάξει. Αυτό με την ώρα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση δεν ξέρω πως προέκυψε φαντάζομαι πως θα το ήξερα, θα είχε γίνει μια κουβέντα. Δεν ξέρω καν αν αυτό το θέλω, εμείς γιατί να πάμε νωρίτερα δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να γίνει, ποιο είναι το συμφέρον. Γιατί θα αυξηθεί η τηλεθέαση έτσι;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Ο εκνευρισμός της Φαίης Σκορδά στον αέρα του Πρωινού

Το πρωί της Τετάρτης (13/10), ένα περιστατικό ήταν αρκετό για να κάνει την Φαίη Σκορδά έξαλλη στον αέρα του Πρωινού. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ενημερώθηκε πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο τραγουδιστής έχει δημιουργήσει μία άτυπη κόντρα με το Πρωινό εδώ και λίγο καιρό λόγω των απόψεών του για το θέμα του κορωνοϊού. Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, με αφορμή μία ανακοίνωσε που εξέδωσε ο Πετράκος, αποκάλυψε

«Τον έχουμε κλείσει να έρθει καλεσμένος την επόμενη εβδομάδα. Τον καλέσαμε και θα έρθει, γιατί να μην τον καλέσουμε;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας. «Τον καλέσαμε; Θα μπορούσατε να με ρωτήσετε πρώτα. Όχι θα μπορούσατε πρώτα να με ρωτήσετε», είπε εμφανώς ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά.