«Ο Σάκης Ρουβάς πήγε να μου φιλήσει το χέρι σαν να ήμουν παπάς»

Η αποκάλυψη γνωστού τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Σάκης Ρουβάς πήγε να μου φιλήσει το χέρι σαν να ήμουν παπάς»

Στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε το πρωί του Σαββάτου (16/10) ο Αντύπας. Ο γνωστός τραγουδιστής (που έκανε πριν μερικές μέρες πρεμιέρα με τον Ζαφείρη Μελά σε γνωστό κέντρο διασκέδασης) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά.

Οι δηλώσεις του Αντύπα για τον Σάκη Ρουβά

«Τώρα πια χαίρομαι για το παιδί μου, τον Πρόδρομο γιατί δεν έχει ακουμπήσει καθόλου πάνω μου όπως έχουν ακουμπήσει παιδιά άλλων συναδέλφων. Ακολουθεί έναν δικό του δρόμο, ένα δικό του μονοπάτι. Αυτό το πέτυχε μόνο ο Γιώργος Αλκαίος και ο Πρόδρομος και μια μέρα όλη η Ελλάδα θα τον τραγουδάει.

Μας αρρώστησε όταν μας ανακοίνωσε πως θέλει να γίνει τραγουδιστής. Οι εποχές που μας το είπε αυτό ήταν οι πιο δύσκολες για τα παιδιά αυτά και είναι όλα άτυχα.

Από τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά θυμάμαι ότι συνεργάστηκα με ένα εξαιρετικό παιδί, ένα κουκλόπαιδο και όταν βγαίναμε στην πίστα μαζί, γιατί κάναμε κάποια ντουέτα, γινόταν πανικός. Ήμασταν πλήρεις από το τηλέφωνο 1700 άτομα και απ’ έξω ήταν άλλοι 1000. Την πρώτη μέρα που κάναμε το ντουέτο έσκυψε και πήγε να μου φιλήσει το χέρι. Του το τράβηξα, γιατί ένιωσα εγώ άσχημα σαν να ήμουν παπάς».

Ασύλληπτη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς αναμφίβολα είναι ένα πρόσωπο το οποίο πέρα από το ξεχωριστό του ταλέντο το οποίο είναι το τραγούδι, διαθέτει και χιούμορ ενώ πολλές φορές μάλιστα ο ίδιος επιλέγει να αυτοσαρκάζεται.

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι επίσης αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην παραλία κρατώντας ένα σωσίβιο ροζ φλαμίνγκο. Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Πώς να είσαι διακριτικός στην παραλία».

Ρουβάς - Ανάρτηση