Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου

Αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου

Με μία ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι έγκυος στον πρώτο της παιδάκι και μάλιστα, είπε και ποιο είναι το φύλο του μωρού.

Η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από ανάρτηση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει στο να κάνει παιδάκι και έτσι σήμερα, τα νέα για εκείνη και τον αγαπημένο της σύζυγο είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα.

Όπως αποκάλυψε, το παιδάκι που περιμένει είναι αγοράκι και τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για την εγκυμοσύνη της

«Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό. Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά. Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Σπάνια εμφάνιση της Εριέττας Κούρκουλου με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη

Μπορεί η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση να κάνει σπάνιες κοινές εμφανίσεις με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, αλλά κάθε φορά ξεχωρίσουν όταν τους βλέπουμε μαζί.

Χαμηλών τόνων το ζευγάρι, έκανε μια «ήσυχη» είσοδο στον χώρο του Ωδείου Ηρώδου Αττικού. Οι δυο τους πιασμένοι χέρι-χέρι, δεν άργησαν να πάρουν τις θέσεις τους στις κερκίδες του θεάτρου. Με μαύρο κλασικό φόρεμα σε απλή γραμμή και γόβες, η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έκανε μια chic εμφάνιση στο Ηρώδειο το βράδυ της Τρίτης στην παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» με τη Μόνικα Μπελούτσι.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ