Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στενεύει ο κλοιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Τότε ξεκινάει η δίκη που θα κρίνει τα πάντα

Αυτή πρόκειται να είναι η ποινή του

Στενεύει ο κλοιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Τότε ξεκινάει η δίκη που θα κρίνει τα πάντα
News 17.10.2021 17:28
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται προφυλακισμένος τους τελευταίες μήνες ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη στον γνωστό ηθοποιό για τρία κακουργήματα σεξουαλικής φύσεως (δείτε εδώ όλες τις φορές που προκάλεσε με την συμπεριφορά του on camera).

Δεν έχει ακόμα ωστόσο οριστεί πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης. Σύμφωνα όμως με τον νόμο, μια προφυλάκιση δεν μπορεί να κρατήσει πάνω από 18 μήνες.

Έτσι λοιπόν, ο ηθοποιός προκειμένου να μην αφεθεί ελεύθερος, πρέπει να βρεθεί στο εδώλιο μέσα στο 2022, για αυτό και υποστηρίζεται πως η πιθανότερη ημερομηνία για την δίκη είναι λίγο πριν ή μετά τον Σεπτέμβρη του 2022.

Μετά το ξεκίνημα της δίκης, μάλιστα, αν Πέτρος Φιλιππίδης κριθεί ένοχος και για τις 3 περιπτώσεις (βιασμός, 2 απόπειρες) τότε η ποινή που θα του επιβληθεί θα είναι περίπου 20 χρόνια φυλάκισης.

Αν πράγματι η δίκη ξεκινήσει το 2022 ο ίδιος θα κοντεύει τα 58 χρόνια και αν αν εκτίσει ολόκληρη την ποινή του, θα πλησιάζει τα 80 έτη στην αποφυλάκισή του.

Πέτρος Φιλιππίδης δίκη

"Αν έρθει καμιά κοπελίτσα στο καμαρίνι μου..." - Η συνέντευξη που τον "καίει"

Κι ενώ αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με την ξαφνική έκτακτη απόφαση που πήρε η εισαγγελέας πριν από λίγες ημέρες για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, το φως της δημοσιότητας βρήκε ένα απόσπασμα από συνέντευξή του το 2016 στον ΙΑΝΟ, όταν ο προφυλακισμένος ηθοποιός έκανε πλάκα, λέγοντας πως «αν έρθει καμιά κοπελίτσα στο καμαρίνι κλείνω την πόρτα».

Τελικά, πέντε χρόνια αργότερα, μάλλον δεν έκανε πλάκα και το χιούμορ του έκρυβε αλήθειες…

– Πολλοί ηθοποιοί λένε ότι «ο Φιλιππίδης έχει την πόρτα στο καμαρίνι του ανοιχτή για εμάς»

– Α, ναι… κι άμα έρθει καμιά κοπελίτσα την κλείνω (γέλια)… είναι και η γυναίκα μου εδώ (ξανά γέλια), δήλωνε τότε μεταξύ σοβαρού και αστείου και συμπλήρωνε: “Αυτό ποτέ στη δουλειά, αλλού».

Δείτε την συνέχεια στο παρακάτω απόσπασμα:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήμουν παρών στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη»

Ορέστης Τζιόβας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν περνούσα καλά στη συνεργασία μας»

Share