Με στενό μαύρο φόρεμα και γόβες - Παραλήρημα με την νέα φωτογραφία της Φαίης Σκορδά

Την τράβηξε μάλιστα ο γιος της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με στενό μαύρο φόρεμα και γόβες - Παραλήρημα με την νέα φωτογραφία της Φαίης Σκορδά

Μαζί με τους γιους τους πέρασε την ηλιόλουστη Κυριακή η Φαίη Σκορδά, την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να τρέχει συνεχώς λόγω πολλαπλών επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο η απόλυτη προτεραιότητά της είναι φυσικά τα παιδιά της για αυτό και πάντα βρίσκει χρόνο να περνά μαζί τους.

Στην σημερινή μάλιστα βόλτα που κάνανε, η Φαίη ζήτησε από τον έναν της γιο να την φτογραφίσει, ωστόσο αυτός της έθεσε έναν όρο, συγκεκριμένα να χαμογελάσει.

“«Μαμά για να σε βγάλω φωτογραφία θέλω να χαμογελάς», και χαμογέλασα” έγραψε η Φαίη Σκορδά.

Η νέα φωτογραφία της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά νέα φωτογραφία

Σπίτι 350.000 ευρώ - Φωτογραφίες από την μονοκατοικία της Φαίη Σκορδά μετά το διαζύγιο από τον Λιάγκα

Όπως έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η ίδια η Φαίη Σκορδά, το σπίτι της είναι από τα πιο εντυπωσιακά της ελληνικής showbiz. Μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα, μετακόμισε σε μια μονοκατοικία στα σύνορα Βούλας - Βάρης, λίγα λεπτά με τα πόδια από εκεί που έμενε με τον παρουσιαστή όσο ήταν παντρεμένοι.

Όπως είχε αναφέρει το 2018 η εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μετακόμισε σε νέο σπίτι θέλοντας να κάνει μια καινούρια αρχή. Η μεζονέτα της βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο, που κόστισε 350.000 ευρώ και είναι πολύ κοντά στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Μάλιστα, πριν μπει στο σπίτι το ανακαίνισε από την αρχή.

Σπίτι Φαίης Σκορδά 350.000 ευρώ

Οσον αφορά λοιπόν τη διακόσμηση το σπίτι της Φαίης Σκορδά έχει παραμυθένια χαλιά, μαρμάρινο δάπεδο, ενώ η λευκή κουζίνα κλέβει την παράσταση. Εντυπωσιακή είναι και η κρεβατοκάμαρα της, όπου επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις χωρίς εντάσεις. Το κεφαλάρι είναι στις αποχρώσεις του καφέ και τα μαξιλάρια στις αποχρώσεις του εκρού.

Πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει πολλές γωνιές της μεζονέτας της οι οποίες είναι εντυπωσιακές. Δείτε ωστόσο και φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο με την πισίνα και την απίστευτη θέα.