Από τη Φάρμα στο Asia Express - Το πρώτο όνομα που συζητάει με το ριάλιτι του Star

Θα γίνει πανικός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Από τη Φάρμα στο Asia Express - Το πρώτο όνομα που συζητάει με το ριάλιτι του Star

Το πρωί της Κυριακής (17/10), η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μετέφερε όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο για το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι που ετοιμάζει το Star, Asia Express, και αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο πρόσωπο που έχει έρθει σε συζητήσεις με τον σταθμό.

Συγκεκριμένα, το πρόσωπο αυτό το απολαύσαμε πέρυσι στη Φάρμα και μάλιστα ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον αν και δεν έφτασε στην τελική ευθεία του ριάλιτι.

Το πρόσωπο της Φάρμας που ακούγεται πως θα μπει στο Asia Express

Ο λόγος φυσικά για τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος όπως ακούστηκε, θα βρεθεί στο ταξιδιωτικό ριάλιτι μαζί με τον γιο του, Αλκιβιάδη.

Στράτος Τζώρτζογλου γιος

Τι είναι το Asia Express

Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό παιχνίδι, με αρκετή περιπέτεια όπου μέχρι στιγμής έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία σε περισσότερες από 12 χώρες.

9 ζευγάρια από αγαπημένους celebrities και ένα τεράστιο challenge: να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας! Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ελάχιστα χρήματα, τεράστια θέληση και απέραντη ευρηματικότητα!

Φίλοι; Σύντροφοι; Συνάδελφοι; Συγγενείς; Ό,τι κι αν ενώνει τα διάσημα ζευγάρια, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό, για να γράψουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής. Θα διασχίσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό.

Θα συνδεθούν με τους ντόπιους, την κουλτούρα τους και την καθημερινότητά τους. Θα συντονιστούν με τον παλμό της πραγματικής ζωής και θα γευτούν μια άλλη Ασία, που δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ένας απλός τουρίστας.

Ποιο ζευγάρι θα κάνει το πνεύμα του Asia Express, τρόπο ζωής; Ποιο ζευγάρι θα αφεθεί στη γοητεία του απρόβλεπτου και θα παρακάμψει τις προκλήσεις; Από εβδομάδα σε εβδομάδα και από σταθμό σε σταθμό όλα κρίνονται, όλα αλλάζουν, και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Για παίκτες και θεατές η αδρεναλίνη είναι ο τρίτος συνταξιδιώτης. Κάθε εβδομάδα ένα ζευγάρι θα «αποβιβάζεται» από το Asia Express και θα επιστρέφει πιο πλούσιο σε εμπειρίες και αυτογνωσία.

Αυτό είναι το Asia Express! Ένα παιχνίδι περιπέτειας, που υμνεί τη συνεργασία, την προσαρμοστικότητα, την επαφή των πολιτισμών, το ταξίδι στον κόσμο και μέσα μας.