«Ζητώ αποκατάσταση του ονόματός μου» - Ηθοποιός είναι έξαλλος με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Η ανάρτηση στο Instagram και το μακροσκελές κείμενο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ζητώ αποκατάσταση του ονόματός μου» - Ηθοποιός είναι έξαλλος με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Φανερά ενοχλημένος είναι γνωστός ηθοποιός με την Ναταλία Γερμανού, μετά από βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Καλύτερα δεν γίνεται, με συνέντευξη του. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, ο οποίος μάλιστα, δεν δίστασε να το δείξει δημόσια με ανάρτηση του στο Instagram, ζητώντας την αποκατάσταση του ονόματος του.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η παρουσιάστρια ξέσπασε μετά την προβολή της συνέντευξης, λόγω του μοντάζ που έγινε, αλλά και της αναφοράς του ηθοποιού στον Δημήτρη Λιγνάδη και τη συνεργασία τους.

Ακολουθούν όσα είπε η Ναταλία Γερμανού

«Στράβωσα… Έπαθα λίγο Κέρμιτ, αυτό που μαζεύει η μούρη του βατράχου, το έχετε δει; Ετοιμαζόμουν να σχολιάσω την ομοιότητα του με τον Γιώργο Γεροντιδάκη και μετά μας πέταξε στα μούτρα τον Λιγνάδη και τον άλλο κύριο (εννοεί τον Πέτρο Φιλιππίδη) και τώρα δεν έχει σημασία να πω εγώ κάτι… Μου το χάλασες ρε Βασίλη.

Τι μου το κολλάς αυτό σε μία τόσο ωραία συνέντευξη; Γιατί; Τώρα δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε κάτι. Τι θα σχολιάσουμε τώρα, αν μοιάζει με τον Γιώργο Γεροντιδάκη; Δεν έχει νόημα… Δεν είναι η στιγμή. Δεν είναι η ώρα να θυμόμαστε τις καλές στιγμές που έχουμε ζήσει με ανθρώπους που είναι στη φυλακή για σοβαρά εγκλήματα. Εντάξει;

Δεν είναι η ώρα! Κι εγώ μπορεί να μην έχω παράπονο από κάποιον, μετά αυτός ο κάποιος να σκοτώσει κάποιον – δανείζομαι γιατί δεν είναι τα ίδια εγκλήματα – δε θα κάτσω να αναλογιστώ εγώ το ότι δεν είχα παράπονο από κάποιον που αυτή τη στιγμή είναι στη φυλακή… Θα σιωπήσω και θα πάω σε διάλειμμα γιατί μου το καταστρέψατε το μοντάζ», είπε χαρακτηριστικά. (δείτε όλο το βίντεο με τα όσα είπε ξεσπώντας).

Η αντίδραση και τα νεύρα του Παπατριανταφύλλου μετά τα όσα σημειώθηκαν στην εκπομπή της Γερμανού

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας! Η συνέντευξη μου στον @kyriakos_theod στην εκπομπή @kalyteradenginetai την οποία παρουσιάζει η κυρία Γερμανού στον @alphatv ήταν προϊόν κακού μοντάζ», ξεκινάει το κείμενο του στο Instagram ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, για να καταλήξει «Σας ζητώ δημόσια συγγνώμη και την αποκατάσταση του ονόματους μου παίζοντας ολόκληρο το βίντεο με τις δηλώσεις μου».

Έξαλλος ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου με την Ναταλία Γερμανού