Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Mega Καλημέρα: Το μήνυμα που έστειλε on air η Μελέτη στην Στικούδη μετά τη γέννα

«Της έστειλα ένα σεντόνι χθες προφανώς θα...»

Mega Καλημέρα: Το μήνυμα που έστειλε on air η Μελέτη στην Στικούδη μετά τη γέννα
News 18.10.2021 12:27
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Κατερίνα Στικούδη, φέρνοντας στον κόσμο ένα αγοράκι 3,350 κιλά. Από την στιγμή που ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως βρισκόταν το βράδυ του Σαββάτου 16/10 στο μαιευτήριο έγινε χαμός από τις ευχές που δέχτηκε η τραγουδίστρια.

Έτσι λοιπόν σήμερα 18/10 η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να της στείλει και δημόσια τις ευχές της και να αποκαλύψεις πως της έστειλε και μήνυμα στο κινητό, το οποίος όμως ακόμη δεν είχε διαβάσει.

«Είναι καλά στην υγεία της. Έχω στείλει ένα μήνυμα γιατί έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο Κατερινάκι. Αυτό το κορίτσι να ξέρετε, ήταν στον Πρωινό Καφέ από το 2005. Παρουσίαζε τη μόδα. Είχε βγει στα καλλιστεία το Κατερινάκι και είχα πάθει σοκ από την ομορφιά της. Στις συσκέψεις που κάναμε στον Πρωινό Καφέ για τη δεύτερη σεζόν, είχα πει πως το θέλω αυτό το κορίτσι να έρθει να λέει τη μόδα», ανέφερε για την γνωριμία τους η παρουσιάστρια.

Το μήνυμα που έστειλε η Μελέτη στην Στικούδη

«Της έχω τρομερή αδυναμία της Κατερίνας. Της έστειλα ένα μήνυμα σεντόνι χθες προφανώς θα το διαβάζει για ένα ολόκληρο διήμερο. Δεν το έχει διαβάσει ακόμα»

Ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά

Η Κατερίνα Στικούδη λίγα 24ωρα πριν έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη! Η αγαπημένη performer και ο σύζυγός της δεν έβλεπαν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά το μωράκι τους και πλέον απολαμβάνουν τις στιγμές μαζί του.

Το πρωί της Δευτέρας 18/10, ο γιατρός της Κατερίνας Στικούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε τις λεπτομέρειες για τον τοκετό αποκαλύπτοντας και πως είναι οι πρώτες ώρες του ζευγαριού με το μωρό.

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε» είπε η γιατρός της Κατερίνας Στικούδη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Στικούδη: Η τελευταία ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες πριν γεννήσει

Νίκος Κοκλώνης: "9 μήνες τώρα έχει ακούσει τόσα τραγούδια" - Οι ευχές του στην Κατερίνα Στικούδη

Share