Διώξη για βιασμό και σε τρίτο ηθοποιό μετά τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη

Κατηγορείται για βιασμό που έγινε το 2020

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Διώξη για βιασμό και σε τρίτο ηθοποιό μετά τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη

Λίγο καιρό μετά τη δίωξη που ασκήθηκε στους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, ακόμα ένας πασίγνωστος ηθοποιός διώκεται ποινικά για ένα βιασμό.

Σε βάρος του συγκεκριμένου ηθοποιού ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Κώστας Σπυρόπουλος, άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού έπειτα από καταγγελία που έκανε γυναίκα συνάδελφός του, λέγοντας ότι την βίασε το 2020, ενώ ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκε ξανά ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε θεατρικές παραστάσεις, στις εξηγήσεις που έδωσε στον εισαγγελέα, αρνήθηκε τον βιασμό που του αποδίδεται. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι υπήρξε συναίνεση, ωστόσο η δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί στον ανακριτή. Ο σχετικός φάκελος έφτασε στον εισαγγελικό λειτουργό μέσω του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ηθοποιός δίωξη για βιασμό

"Κόλαφος" στον αέρα του Πρωινού ο Ζουγανέλης για Φιλιππίδη - Λιγνάδη: «Δεν δέχομαι ότι είναι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης με σκοπό να συζητήσει τα επαγγελματικά του και γενικά όσα συμβαίνουν στο χώρο της υποκριτικής. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη σχολιάζοντας με απόλυτη ειλικρίνεια.

«Δεν αισθάνομαι καλά γιατί οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή και γίνεται βίαιο, θα πρέπει ο άνθρωπος που τα κάνει να υποστεί τις συνέπειες. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να συμπεριφερθείς έτσι. Τι είναι αυτό που σε κάνει; Δεν δέχομαι ότι είναι ασθενείς, δηλαδή ότι χάνουν το σθένος.

Είναι μια παρόρμηση, η οποία δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν μπορώ να το ορίσω από πού προκύπτει. Είμαι ανοιχτός στα φλερτ, στην ωραία συμπεριφορά. Το άλλο δεν μπορώ να το κατανοήσω», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, μετά την αποκάλυψη για την μεταφυσική εμπειρία που είχε στο πλευρό του Παϊσιου.