«Είναι αστείο να με συγκρίνουν με την Καγιά...» - Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου "σπάει" τη σιωπή της για πρώτη φορά

«Εγώ έχω έρθει με τη δική μου την εμπειρία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι αστείο να με συγκρίνουν με την Καγιά...» - Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/10) η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία της στο GNTM 4, καθώς και σε όλους όσους τη συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά.

Το μοντέλο εξήγησε πως η κάθε μία δίνει ένα δικό της στίγμα στο ριάλιτι και έτσι είναι άσκοπο να μπαίνει κανείς σε διαδικασία σύγκρισης.

Οι δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για τη Βίκυ Καγιά και το GNTM 4

«Το GNTM είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ πριν ένα χρόνο. Ήμουν έτοιμοι να κάνω το GNTM. Είναι αστείο να υπάρχει σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι τόσα πολλά χρόνια στην τηλεόραση.

Καταλαβαίνω ότι μπορείς να πεις πως φεύγει ένα πρόσωπο, έρχεται ένα άλλο, άρα αυτόματα θα κάνουμε μια σύγκριση. Το να γίνει μια σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι τόσα πολλά χρόνια στο χώρο, νομίζω ότι είναι λίγο περίεργο.

Το καταλαβαίνω εν μέρει, απλά θεωρώ ότι εγώ έχω έρθει με τη δική μου την εμπειρία στο χώρο αυτά τα χρόνια και με τη δική μου ματιά και ζώντας έξω που καλώς ή κακώς τα βλέπεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Κι έχω έρθει για να αφήσω το δικό μου στίγμα», είπε χαρακτηριστικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Τα σχόλια της Βίκυς Καγιά για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

«Πρέπει να γυρίσω στο GNTM; Και πώς θα τα κάνω όλα αυτά; Μια χαρά τα κάνουν τα παιδιά, ρολάρουν εδώ και τρία χρόνια. Η Ισμήνη έχει μπει μια χαρά στο πετσί του ρόλου της.

Δεν δουλεύω εκ του ασφαλούς στη ζωή μου. Το ρίσκο είναι απαραίτητο για την εξέλιξη. Το challenge ότι θα κάνω κάτι καινούριο και πιο οικογενειακό με αφορά σαν μητέρα και σαν επαγγελματία αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.