Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της - Τι συνέβη

Τώρα είναι όλοι καλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της - Τι συνέβη

Όχι και τόσο όμορφο το Σαββατοκύριακο της ξανθιάς παρουσιάστριας! Το μεσημέρι της Δευτέρας 18/10 η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της, Ελένη, πως ήταν λίγο αδιάθετη τις προηγούμενες μέρες κι έμεινε αναγκαστικά στο σπίτι για να γίνει καλά.

Η οικογένειά της ήταν δίπλα της για να την φροντίζει. Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, πως υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού για να σιγουρευτεί πως είναι αρνητική και όντως ήταν οπότε απλά πέρασε ένα κρυωματάκι της εποχής.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πολύ κρεβάτι αυτό το Σαββατοκύριακο! Λίγο συναχάκι, λίγο πραγματάκια! Πολύ κρεβάτι, δεν κουνήθηκα από το σπίτι μου και είδα ότι είχε η ελληνική τηλεόραση πολύ λίγο και πολύ εκεί που ήθελα…»!

Δεν το γνώριζε κανείς - Τα δυο διαμερίσματα τεραστίων διαστάσεων που νοικιάζει η Μενεγάκη

Η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη είναι αμύθητη (δείτε την αναλυτικά εδώ). Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πλουσιότερες γυναίκες της εγχώριας showbiz.

Πέρα από τα ακίνητα που ήδη γνωρίζουμε και το ρευστό που έχει στους τραπεζικούς λογαριασμούς της, η παρουσιάστρια διαθέτει και δυο σπίτι, τα οποία τα έχει στο ενοίκιο και... υπάρχουν κι από εκεί έσοδα!

Προτού μετακομίσουν στα Μελίσσια ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη έμεναν σε μια μεζονέτα στην Κηφισιά.

Αυτή, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, κοστίζει τουλάχιστον 600.000 ευρώ. Διαθέτει δύο επίπεδα: στο πρώτο είναι το καθιστικό, η κουζίνα και ένα WC, ενώ στο δεύτερο είναι οι κρεβατοκάμαρες και το master bedroom.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι αυτό είναι γραμμένο στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία όταν μετακόμισε στα Μελίσσια το νοίκιασε.

Μενεγάκη σπίτι

Ένα από τα πρώτα σπίτια στα οποία έμενε η Ελένη Μενεγάκη, προτού παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο, ήταν ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό, αξίας περίπου 400.000 ευρώ. Και αυτό επίσης το διαμέρισμα η παρουσιάστρια το έχει νοικιάσει.