Ενοχλημένη η Μάρω Κοντού - «Έγραψαν για μένα ότι παίρνω...»

«Έγινα τρελή γιατί...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ενοχλημένη η Μάρω Κοντού - «Έγραψαν για μένα ότι παίρνω...»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/10) η Μάρω Κοντού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη σειρά Γη της Ελιας καθώς και για ένα δημοσίευμα που είχε κυκλοφορήσει για εκείνη το οποίο την έκανε έξαλλη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε πως κάποια sites έγραψαν ότι βγάζει αρκετά χρήματα και παίρνει βουλευτική σύνταξη.

Οι δηλώσεις της Μάρως Κοντού

«Δεν παίρνω βουλευτική σύνταξη, ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής. Έγραψαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 το μήνα, είναι 3.000 το χρόνο. Και η βουλευτική σύνταξη είναι 700 ευρώ. Με πείραξε πάρα πολύ, έγινα έξαλλη. Με έβριζαν και με κατηγορούσαν. Σήμερα είμαι θυμωμένη.

Έγραψα στον καθένα που έγραψε τα κακά λόγια ‘κάνετε λάθος, είστε ανόητοι’. Νομίζανε ότι βγάζω πολλά λεφτά και ο τρόπος μου με μαλώνανε και με χαρακτηρίσανε με έκανε τούρκο. είμαι 60 χρόνια κλεισμένα στο θέατρο. Και δεν έχω πειράξει άνθρωπο. Έγινα τρελή γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Μάρω Κοντού.

Για τη Γη της Ελιάς, είπε: «Είναι το πρώτο μου σήριαλ εδώ και δεκαετίες και είμαι πολύ χαρούμενη. Το φοβήθηκα λίγο στην αρχή. Με ανακούφισε ότι έμαθα ότι θα είμαι γκεστ σταρ. Τη χαρά άρχισε να την έχω όταν μπήκα στο γύρισμα. Είχα πολλά ερωτηματικά. Μπορεί αυτή η αποχή ετών.

Όταν κάνεις δουλειές νέα και έχεις αυτόν τον ενθουσιασμό είναι όλα καλά. Όταν μεγαλώνεις και μπαίνει η λογική… άστα. O δισταγμός έφυγε στο πρώτο γύρισμα. Έχουν προχωρήσει πάρα πολύ τα τεχνικά μέσα. Είναι όλα καινούργια και ο Γεωργίου έχει μια ηρεμία. Είναι πολύ εργατικός και πανέξυπνος».

Η πρώτη εμφάνιση της Μάρως Κοντού στη Γη της Ελιάς

Η Μάρω Κοντού υποδύεται την Μαρία Αναγνώστου, τη μητέρα της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου). Στο χθεσινό επεισόδιο, η Αθηνά μάζεψε τα πράγματά της και αποφάσισε να επισκεφθεί για μερικές μέρες τη μητέρα της, η οποία ζει απομονωμένη στο Σούνιο σε ένα εντυπωσιακό σπίτι.

Η Αθηνά εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της όλα της τα νέα, και όλες τις εξελίξεις μετά το άνοιγμα της διαθήκης του συζύγου της, Ιπποκράτη, ενώ της αποκάλυψε πως της λείπει τόσο πολύ η συντροφιά της που σκέφτεται να τα πουλήσει όλα και να γυρίσει στην Αθήνα για να μείνει μαζί της.

Από τη μεριά της, η Μάρω Κοντού ως Μαρία Αναγνώστου έδειξε πως είναι μία πολύ δυναμική γυναίκα που θα έκανε τα πάντα για την ευτυχία της κόρης της. Η αγαπημένη ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως δε δυσκολεύθηκε να πει το «ναι» για τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου μιας και είχε παράπονο το γεγονός πως κανείς δεν της έκανε προτάσεις για σειρές.