Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Καινούργιου: Δέχθηκε on air πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη για το J2US

«Το μόνο που φοβάμαι είναι...»

Κατερίνα Καινούργιου: Δέχθηκε on air πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη για το J2US
News 18.10.2021 17:16
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές της, πως δέχθηκε μία απρόσμενη πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη για το επόμενο live του J2US.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η παρουσιάστρια σχολίαζε με τους συνεργάτες της, όλα όσα είδαμε στο live του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης της έστειλε μήνυμα και εκείνη το διάβασε στον αέρα της εκπομπής.

Η πρόταση που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στην Κατερίνα Καινούργιου

«Μου ήρθε τώρα μήνυμα από τον Κοκλώνη. "Φίλη μου θέλω να σου κάνω πρόταση να έρθεις κι αυτό το Σάββατο". Εγώ δεν μπορώ να αρνηθώ τίποτα στον Νίκο. Ναι αν με ζητήσεις θα είμαι δίπλα σου και θα κάνω ό, τι θες, το μόνο που φοβάμαι είναι μην με βαρεθούν οι τηλεθεατές που με βλέπουν κάθε μέρα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Πανικός με το ντουέτο Κοκλώνη - Καινούργιου

Μετά το επιτυχημένο "Κοκορίκο", η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκαν στο προηγούμενο (16/10) live του J2US με ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό ντούετο.

Η παρουσιάστρια που έχει αναλάβει την παρουσίαση στο Green room, στη θέση της Κατερίνας Στικούδη ερμήνευσε μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη το «Λένε τόσα για μας» του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου.

Μάλιστα, αυτούς που τους βοήθησε ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, με την Κατερίνα κατά την διάρκεια των προβών να σχολιάζει: «πάλι θα ξεφτιλιστώ».

Η ίδια, στο τέλος του τραγουδιού, αποκάλυψε ότι ο Θέμης Μάλλης την έχει συμβουλεύσει να μην τραγουδάει καθώς είναι... «ό,τι πιο αντισεξουαλικό υπάρχει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το σχόλιο για την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στη σκηνή του J2US

J2US: Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου στον Φίλιππο Τσαγκρίδη για τον γάμο τους

Share