Βασίλης Τερλέγκας: Αποκάλυψε τον λόγο που είπε "όχι" στο J2US

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βασίλης Τερλέγκας: Αποκάλυψε τον λόγο που είπε

Στην εκπομπή του ALPHA, «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Τερλέγκας όπου μέσα σε όλα μίλησε για την απόφασή του να μην πάρει μέρος στο J2US ενώ από την άλλη υπήρξαν άτομα τα οποία θέλησε να βάλουν "μέσον" προκειμένου να πάρουν μέρος.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Για μένα ήταν πάρα πολύ σοβαρό. Έστειλα το email και είπα ότι δεν μπορώ λόγω απόρρητων πραγμάτων. Ήθελα να πάω». Στο χωριό μου ξέρεις τι συμβαίνει; Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. Νιώθω ντροπή ως άνθρωπος να συμβαίνει αυτό», απάντησε για τις υποθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το κίνημα #metoo.

«Το χρώμα στο μαλλί είναι φυσικό, είναι της μητέρας μου. Η μάνα μου είναι 95 χρονών και δεν έχει ασπρίσει. Καμιά φορά αν χρειαστεί, όμως, τους ρίχνω ένα έτσι… για την ομορφάδα μου», είπε χαριτολογώντας ο Βασίλης Τερλέγκας.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Τερλέγκα

Λίγα λόγια για την ζωή και την καριέρα του Βασίλη Τερλέγκα

Βασίλης Τερλέγκας παιδιά ομοφυλόφιλοι

Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα και ήταν το τελευταίο τέκνο οικογένειας αγροτών, ενώ πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Πεύκο Αχαΐας. Σε ηλικία 16 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου ζούσε ένα από τα αδέλφια του[1] και από τότε ακολούθησε καριέρα στο τραγούδι.

Στην καλλιτεχνική πορεία του συνεργάστηκε με τους: Μάνο Ελευθερίου, Χρήστο Νικολόπουλο, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, Ρίτα Σακελλαρίου, Τζένη Βάνου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζαφείρη Μελά, Κώστα Μπίγαλη, Σταμάτη Γονίδη, Καίτη Λιβανού κ.ά.

Τα περισσότερα τραγούδια που έχει τραγουδήσει έχουν και την υπογραφή του. Μπορεί και παίζει όλα τα έγχορδα όργανα, ενώ έχει την εξ ολοκλήρου επιμέλεια της παραγωγής.

Ζει στο Κερατσίνι με τους 3 γιους και τη μητέρα του.